Idun Volume Conditioner

Idun Volume Conditioner
Se alle produkter fra IDUN Minerals & IDUN Minerals Haircare
Varenummer: 39219

Lækker balsam fra IDUN Minerals Haircare for ekstra volumen

Denne balsam er en del af IDUN Minerals Volume & Care hårplejesæt til dig med tyndt og fint hår! 

Balsammen fungerer som en detangling conditioner, som afhjælper trist og tyndt hår ved at tilføre det masser af volumen og en fornyet vitalitet. Produktet tilfører håret masser af fugt og glans, så det blødgøres men ikke tynges ned. Det er balsammens gode ingredienser som sørger for, at dit hår gøres babyblødt og sundt som aldrig før!

Ingrediensernes virkning i balsammen

Som de andre hårpleje-produkter fra IDUN er Volume & Care balsammen baseret på en formular bestående af naturligt aktive ingredienser, som gør underværker for dit hår! 

Nøgleingrediensen er hydroliseret ærteprotein, som erstatter animalsk protein i at tilføre håret masser af naturlig fylde og glans, så det får et volumøst udtryk. Derudover er balsamen tilsat plejende ingredienser såsom Provitaminet B5, der fremmer en naturlig glans i håret, kombineret med vitamin E, som effektivt beskytter håret mod frie radikaler. Æblestamceller går ind og forhindrer hårstråene i at aldre, så deres vitalitet bevares optimalt, mens æblesyre tilfører håret masser af naturlig fugt uden at virke tyngende. 

Med Volume & Care Conditioner er det slut med trist og tyndt hår! Oplev en fornyet vitalitet kombineret med en boostet volumen gennem dette fantastiske produkt fra IDUN. Balsamen er tilsat en dejlig duft af en sommerlig havbrise. 

Anvendelse af Volume & Care Conditioner

Volume & Care balsam er super let at bruge - påfør den i vådt hår efter hårvask med shampoo, og massér godt ind. Lad produktet virke i 1-2 minutter og skyl godt efter, så al produkt fjernes. Voila! Nyt og volumøst hår. 

Det anbefales at du vasker håret med den tilhørende Volume & Care Shampoo inden brug af balsammen. 

IDUN Minerals Haircare

Hårpleje produkterne fra IDUN Minerals besidder hver deres egenskaber, som gør dem egnet til forskellige hårtyper. Fælles for alle produkterne er dog at de plejer og nærer håret på den bedste mulige måde, med formularer baseret på ingredienser af højeste kvalitet- og effektivitet. Volume & Care balsamen er 100% vegan, dermatologisk testet og parfumen som den indeholder er hyperallergenisk - velegnet til følsom hud- og hår. 

Indhold: 250 ml

Ingredienser

Aqua, Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Canola Oil, Glyceryl Stearate, Tocopheryl Acetate, Panthenol, Hydrolyzed Pea Protein, Malic Acid, Glycerin, Malus Domestica Fruit Cell Culture Extract, Xanthan Gum, Isopropanol, Lecithin, Citric Acid, Parfum, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid

Indgår i kategorierne
Balsam Hårprodukter til mænd

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.