Pharmaceris E Emotopic Bade Emulsion - 200 ml.

Pharmaceris E Emotopic Bade Emulsion - 200 ml.
Se alle produkter fra Pharmaceris & Pharmaceris E-serie
Varenummer: 35263

Pharmaceris Emotopic hverdags bade/vaske emulsion, som styrker den naturlige hydrolipide barriere

Denne emulsion anbefales til følsom, tør og ru hud med tendens til kløe, irritation og udviklet kontaktallergi. Anvendes også profylaktisk til sund hud for at forhindre udtørring og at minimere risikoen for, og tilbagefald af atopisk dermatitis.
-Ingen aldersgrænse.
-Kræver ikke ekstra vaskemiddel/sæbe.

Anbefales til den daglige bad/vask. Når produktet kombineres med vand, dannes en fin, mælkeagtig og fugtgivende vaske emulsion. Emulsionen renser effektivt kroppen af urenheder, uden at det påvirker den hydrolipide hudbarriere. En rig formel, baseret på en unik kombination af hamp olie og canola olie, som er yderst effektiv i tilfælde af en tør hud samt allergiske reaktioner. Naturlige olier supplerer lipid-mangel og genopretter sammenhængskraften af epidermis. Produktet modvirker transepidermal fugttab, som giver langvarig hydrering og næring af huden. Emulsionen lindrer irritationer, hvilket eliminerer ubehag samt stram, tør og kløende hud. Det styrker lipidniveauet, reducerer modtageligheden for skadelige påvirkninger af eksterne faktorer og minimerer risikoen for irritation og symptomer på AD.

Anvendelse:

Nyfødte og spædbørn op til 6 måneder:
Karret fyldes med vand, hæld 1-2 hattefuld emulsion. Vandtemperaturen bør være omkring 37°C. Vask forsigtigt kroppen og barnets hoved. Huden tør med et håndklæde, undgå gnidning. Vær forsigtig, da produktet forlader en glat belægning i karret.

Børn og voksne:
Et standard bad fyldt med vand, hæld 4 hattefuld emulsion. Andre instruktioner som ovenfor.

Egenskaber:

Produktets sikkerhed og høj tolerance er bekræftet ved kliniske og dermatologiske tests:

 • Allergivenligt
 • Parabenefri
 • Uden farvestoffer
 • Allergenefri
 • Sæbefri
 • Parfumefri
 • Alkoholfri
 • Silikonefri
 • Uden acrylet
 • Uden propylenglycon

Effektivitet:

Effektiviteten er bevist under kliniske og dermatologiske tests på allergisk og overfølsom hud:

 • 100% renser uden at udtørre huden
 • 93% blødgør og udglatter
 • 93% reduceret symptomer på huden ruhed
 • 93% fugter

Aktive ingredienser:

Canola Oil – har naturlige beroligende egenskaber, der kan sammenlignes med den medicinske virkning af lægemidler, og samtidig opretholder en høj grad af tolerance og sikkerhedsniveau i forhold til dermo-kosmetik.

Hamp olie - rig på vitaminer (A, D, E) og essentielle fedtsyrer Omega 3,6,9 (Kilde linolsyre og linolensyre). Dybt nærer og regenererer huden. Det lindrer kløe, irritation og rødme.

Sojabønneolie - supplerer lipider i huden. Nærer og gendanner den beskyttende barriere af epidermis. Den indeholder essentielle fedtsyrer og E-vitamin, der har udjævning handling


Indeholder: 200 ml

Glycine  Soja  (Soybean)  Oil,  Paraffinum    Liquidum    (Mineral    Oil),    Canola    (Canola)    Oil, Isohexadecane,  PEG-40  Sorbitan  Peroleate,  PPG-15  Stearyl  Ether,  Cannabis Sativa (Hemp) Seed Oil, BHA, BHT.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Dermokosmetisk

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?