Bodywash

Bodywash og showergels er designet til mildt at rense og fugte huden. Med forskellige formuleringer til hver hudtype, kan den rigtige showergel efterlade din hud frisk og velplejet. Læs mere om showergels her

370 Produkt(er)

Hvad er en showergel?

En showergel er et produkt, de fleste har til at stå i deres bruser, så de kan få renset skidt og snavs af kroppen. Den skummende sæbe renser huden effektivt, og kan efterlade huden med en behagelig duft, hvis der er parfume i. Men med et utal af mærker og varianter på markedet kan det være vanskeligt at finde den bedste showergel til din hudtype. 

Uanset om du har tør, sensitiv eller helt normal hud, er der en showergel, der passer perfekt til dig.  

Showergel er en flydende sæbe, der bruges til at rense kroppen i badet. Den er specielt designet til at skumme op og fjerne snavs, olie og sved fra huden. Showergels findes i en lang række forskellige varianter, med forskellige dufte, ingredienser og funktioner. 

De vigtigste fordele i en showergel:

  • Showergel fjerner effektivt snavs, olie og sved fra huden.
  • Den skummende effekt hjælper med at fordele sæben jævnt over huden.
  • Showergels indeholder fugtgivende ingredienser, der hjælper med at holde huden hydreret.


Hvilken showergel skal du vælge?

Når du står foran det store udvalg af showergels, kan det være svært at afgøre, hvilken der er den rigtige for dig. Det vigtigste er at overveje din hudtype og eventuelle specifikke behov, din hud måtte have. Her er nogle tips til at vælge den perfekte showergel: 

  • Tør hud: Vælg en showergel beriget med fugtgivende ingredienser som sheasmør, glycerin eller aloe vera. Disse ingredienser hjælper med at tilføre fugt til huden og forhindrer den i at tørre ud.
  • Sensitiv hud: Hvis din hud nemt bliver irriteret, skal du kigge efter showergels, der er lavet specifikt til sart hud. Disse er nemlig formuleret med særlige skånsomme ingredienser, som lindrer din sensitive hud.
  • Uren hud: Se efter showergels, der indeholder ingredienser som tea tree olie eller salicylsyre, der kan hjælpe med at bekæmpe bakterier og kontrollere overskydende olieproduktion.
  • Normal hud: Hvis du har normal hud, er du heldig – de fleste produkter vil være passende for dig. Du kan eksperimentere med forskellige dufte og ingredienser, fra forfriskende citrus til den beroligende duft af lavendel.


Skal du bruge showergel over hele kroppen?

Selvom det kunne være smart at bruge den samme showergel over det hele, så er det ikke alle områder af din krop, som skal behandles ens. Et almindeligt misforstået aspekt af kropspleje er brugen af almindelig showergel i intimområdet. 

Intimområdet er særligt følsomt og kræver derfor en mildere tilgang. Almindelig showergel kan forstyrre den naturlige pH-balance i intimområdet, hvilket kan føre til irritation, tørhed eller andre gener. Dette skyldes, at de fleste showergels er formuleret til at rense huden på kroppen, som har en anden pH-værdi og tolerance over for visse ingredienser end huden i intimområdet. 

For dem, der føler behov for at rense intimområdet mere grundigt end hvad almindeligt vand tilbyder, anbefales det at bruge intimsæbe i stedet for.

På samme måde som med intimområdet, kræver vores ansigt særlig opmærksomhed, når det kommer til afrensning. Huden i ansigtet er tyndere og mere udsat for daglige påvirkninger som sollys, forurening og temperaturændringer, hvilket gør den mere sårbar. 

Brugen af almindelig showergel i ansigtet kan derfor være for hårdt, og det kan let irritere den følsomme hud, fjerne naturlige olier og forstyrre hudens pH-balance. 

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

30 dages fortrydelse

30 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.