Pharmaceris R Lipo-Rosalgin Ansigtscreme Rosacea - 30 ml

Pharmaceris R Lipo-Rosalgin Ansigtscreme Rosacea - 30 ml
(9) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Pharmaceris & Pharmaceris R-serie
Varenummer: 35292

Pharmaceris Lipo-Rosalgin Multi Soothing Day Cream - stærkt beroligende ansigtscreme til tør & sensitiv rosacea hud med SPF15

Denne dagcreme fra Pharmaceris R-serien er formuleret til at pleje hud med tendens til rosacea, akne samt andre former for rødme, irritationer, urenheder og forstørrede blodkar. 

Cremen er baseret på en effektiv formular af særligt aktive ingredienser, der medvirker til at forbedre hudens tekstur og tilstand, således at betændelser, der ofte opstår hos folk med rosacea akne lindres, bekæmpes og forebygges. Ingredienserne styrker også blodkarrene, således at rødme i ansigtet mindskes og neutraliseres. Regelmæssig anvendelse af den virksomme creme forhindrer rosacea i at fastsætte sig i huden, så du får et markant forbedret udseende. Med en solfaktor på SPF15 er du let beskyttet mod solens skadende UV-stråler. 

Produktet er velegnet til normal, tør og sensitiv hud, og har en høj hudtolerance og sikkerhed i brug. 

Cremens aktive ingredienser:

Piroctone Olamine – forhindrer bakterievækst og reducerer symptomer såsom knopper og bumser 
D-panthenol – virker beroligende og gør huden mere modstandsdygtig overfor irritationer, så overfølsomhed mindskes
Allantoin – har lindrende, fugtgivende og blødgørende egenskaber kombineret med en evne til at fremme celle-regenereringen
Gyldne alger – virker genopbyggende på huden og forhindrer udtørring for en mere optimal hud
Olivenvoks – opretholder den naturlige fugtbalance og styrker barrieren for en blødere og sundere hud 

- Indeholder ingen parabener, parfumer og er allergivenligt. 

Effektivitet:

Produktets effektivitet er bevist under tests lavet med deltagelse af patienter med hud plaget af psoriasis læsioner - resultaterne er følgende efter brug i 4 uger:

  • Giver en 87% overordnet forbedret hud
  • Giver 84% forbedret fugtighed
  • Reducerer 70% rødme
  • Reducerer 63% af knopper, bumser og urenheder

Anvendelse:

En lille mængde af cremen påføres på ren og tør ansigtshud dagligt, som en del af din hudplejerutine, for eksempel under din makeup. For at forlænge effekten af cremen, kan du med fordel anvende Pharmaceris R-Calm-Rosalgin Natcreme om aftenen, og rense huden med R-Puri-Rosalin Rensegel inden. 

Hvad rosacea, og hvordan kan det forebygges?

Rosacea er en kronisk hudtilstand, som indebærer betændelse af huden i ansigtet. Tilstanden er en arvelig hudsygdom, der rammer cirka 3-5% af befolkningen og typisk opstår, når man er mellem 30-50 år. 

Symptomerne på rosacea er følgende: 
- Rød, hævet og inflammeret hud
- Prikkende, stikkende og strammende fornemmelser i huden
- Udvidede blodkar og læsioner
- Der kan forekomme bumser, knopper og aknelignende urenheder (ikke hudorme)

Det er svært at behandle hudsygdommen, men du kan forsøge at afholde dig fra ting, der forværrer tilstanden såsom: stærkt sol og skiftende ekstreme temperaturer, stærk og varm mad, alkohol, stress mm. Tilstanden vil typisk brænde ud og blive bedre med tiden. Heldigvis fås der også produkter, som kan reducere og lindre symptomerne, så de ikke bliver en lige så stor gene for dig i hverdagen. Pharmaceris R-serien har kliniske dokumenterede effekter på flere af generne ved rosacea. 

Indhold: 30 ml

Ingredienser

Aqua (Water), Ethylhexyl Methoxycinnamate, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Pentylene Glycol, Cetearyl Alcohol, Potassium Cetyl Phosphate, C12-15 Alkyl Benzoate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Corylus Avellana (Hazelnut) Seed Oil, Hydrogenated Olive  Oil  Decyl Esters, Panthenol, Ethylhexyl Triazone, Piroctone Olamine, Sodium Polyacrylate, Allantoin, Glyceryl Polyacrylate, Citric Acid, BHA, Laminaria Ochroleuca Extract

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Dermokosmetisk

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?