Nutrilett Shake

Prøv de velsmagende og kalorielette shakes fra Nutrilett. De lækre shakes er spækket med vitaminer og mineraler, så du får alle næringsstoffer, du skal have i et måltid. Nutrilett Shakes er til dig, som gerne vil gå ned i vægt og vil have hjælp til at reducere indtaget af kalorier.

Læs mere om Nutrilett og vægttab: Nutrilett ShakeSpørgsmål & Svar | Alle Nutrilett-produkter | Slankeprodukter

1 Produkt(er)

Hvad er Nutrilett?

Nutrilett har i mere end 3 årtier skabt slankekurer og måltidserstatninger med det formål at gøre det nemme at gennemføre et vægttab. Brandet har skabt en populær og effektiv VLCD - også kendt som Very Low Calorie Diet, hvor du kommer i et stort kalorieunderskud men stadig får tilstrækkeligt med næringsstoffer.

Nutrilett Shake er nem at have med på farten, så du undgår at blive lokket af dyr og kalorietung mad. En enkel Nutrilett Drink kan erstatte et af dine hovedmåltider, så du nemmere kan spise en sund, varieret og kalorielet kost. En Chocolate shake på 330 ml indeholder kun 209 kalorier - endda uden at mangle hverken mineraler, vitaminer og andre fantastiske næringsstoffer.


Lækre smagsvarianter

Nutrilett har udviklet 2 forskellige færdigshakes, der hver især smager forrygende. Den første er til alle chokolade-elskere, der vilde med en intens smag af chokolade og en blød konsistens. Selvom  denne shakes smager syndigt, er der ingen grund til panik. Shaken er kaloriefattig, selvom smagen kan snyde.

Den anden smagsvariant er Nutrilett Blueberry, Acai & Almond. Elsker du den luksuriøse smag af en lækker smoothie proppet med gode smage? Så er denne udgave lige noget for dig. Acai og blåbær giver en frisk smag, mens mandeldrikken komplimentere friskheden med en blød og rund fornemmelse. 


Ingen forberedelse

De lækre shakes kræver ingen forbedredelse, men kan nydes præcis som de er. Du kan med fordel opbevare din shake i køleskabet inden åbning, så den gode smag kommer til sin ret. Vælger du at droppe måltiderstatningerne fra Nutrilett for at gå på en decideret Nutrilett slankekur, skal du selv shake pulveret sammen med vand.


Nutrilett VLCD

Slankekuren er en såkaldt VLCD - en Very Low Calorie Diet, eller en "meget kaloriefattig kur". På denne kur vil din krop mellem 600 og 700 kalorier om dagen, hvilket er meget mindre end de almindelige 2000-3000 daglige kalorier. Det er derfor vigtigt, at du kun erstatter almindelig kost med Nutrilett kuren i maks. 3 uger. Selvom det daglige kalorieindtag er meget lavt, går du ikke ned på hverken næringsstoffer eller god smag. Kuren er spækket med alle de fornødenheder, din krop skal have. 

Husk at kuren er egnet til behandling af overvægt hos raske mennesker. Læs altid indlægssedlen og konsulter lægen, hvis en teenager, ældre, gravid eller ammende person vil starte på kuren. Det samme gælder personer med diabetes 1 eller andre lidelser, hvor et lavt kalorieindtag er uhensigtsmæssigt.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.