Spørgsmål og svar til Nutrilett slankeprodukter

Skrevet af
kvinder måler sine hofter med et gult målebund iført sorte underbukser

Her kan du finde svar på nogle af de spørgsmål, som du måtte have om Nutrilett slankeprodukter. Du kan bl.a læse mere om, hvem der kan benytte Nutriletts produkter samt hvad du kan forvente af en slankekur med brandets populære shakes. Hvis du har andre spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte os. 


Hvor meget kommer jeg til at gå ned i vægt, når jeg drikker Nutrilett Shakes i 2 uger?

Man kan ikke sige på forhånd, hvor meget man kommer til at gå ned i vægt med Nutrilett shakes, da det varierer fra person til person. Ofte skal der gå nogle dage, før forbrændingen ”kommer rigtig i gang”. Det er vigtigt, at man ser vægtreduktionen som en del af et længere forløb end bare én uge.


Kommer jeg til at tabe mig med Nutrilett?

Ja du vil komme til at tabe dig, hvis du følger vejledningen på Nutrilett Shakes og bytter alle måltiderne ud med 5 poser dagligt i op til 3 uger.


Kan jeg bytte enkelte måltider ud med Nutrilett?

Nutrilett barer og smoothies kan bruges til at erstatte enkelte måltider. De er måltidserstatninger, og de kan spises efter ønske og behov – men de kan ikke erstatte slankepulveret Nutrilett shakes
Nutrilett Shakes kan kun udskiftes med andre smage af Nutrilett Shakes. Du kan fx kombinere en dags kost således: 2 x Nutrilett Strawberry Shakes/ 2 x Nutrilett Chocolate Shakes og 1 x Nutrilett Blueberry Shake med kvark og fiberhusk.

Grunden til dette er, at der i en diæt sker fysiologiske processer i kroppen, som gør det nemt at følge diæten. Hvis man øger kalorieindholdet ved at blande barer og smoothies ind, vil disse processer ophøre, og det kan være vanskeligere at fuldføre diæten. Ligeledes indeholder Nutrilett Shakes alle de næringsstoffer, som man dagligt har behov for - altså vitaminer, mineraler, kostfibre mv. Hvis man blander en diæt bestående af shakes med barer og smoothie, som har en anden kombination af næringsstoffer, kan man risikere at få enten for meget eller for lidt af nogle af næringsstofferne. 

hånd med målebånd

Kan jeg spise Nutrilett Shakes i ugedagene og rigtig mad i weekenden?

 Når man vælger at gå på diæt med Nutrilett Shakes, skal man kun variere mellem disse smagsvarianter. Grunden til dette er, at Nutrilett Shakes indeholder alle de næringsstoffer, som man daglig har behov for. Når man er på Nutrilett diæten med Shakes, bør man derfor også fortsætte med den i weekenden for ikke at risikere at komme til at mangle næringsstoffer, hvis man skifter til almindelig kost kortvarigt undervejs.


Er der nogle bivirkninger?

Bivirkninger forekommer sjældent. Hvis man efter en dags tid oplever hovedpine, kan det skyldes, at man har drukket for lidt vand. Nogle får lidt problemer med maven, hvis de ikke drikker nok væsker, men det går oftest hurtigt over igen. Det er vigtigt, at man drikker rigeligt med væske til hvert måltid med Nutrilett, også selvom det er Nutrilett Shakes og smoothies, som er flydende.


Hvad sker der, hvis jeg spiser mindre end 5 poser om dagen af Nutrilett Shakes?

Nutrilett Shakes er en komplet kosterstatning til vægttab og vægtkontrol, og de er sammensat således, at de næringsstoffer, proteiner, fedt og kulhydrater, som man har behov for dagligt, kan findes i de 5 poser fordelt over et døgn. Spiser man mindre end den anbefalede dagsration på 5 poser, risikerer man at starte nedbrydning af muskler i stedet for fedt.


Bliver jeg mæt af Nutrilett bar?

Nutrilett´s sammensætning af bl.a. proteiner er medvirkende til, at hvis man er lidt lækkersulten, så kan en Nutrilett bar få fristelserne til at forsvinde. Husk at drik rigeligt med væske til. Derudover tilfredsstiller Nutrilett barerne tyggebehovet.


Hvilke allergener skal jeg være opmærksom på i Nutrilett produkterne?

Er du bekymret for allegener i Nutriletts produkter, får du her en overskuelig gennemgang af allergener i de tre forskellige produkttyper:

  • Nutrilett Shake: Kan indeholde spor af æg. Er tilsat soja og lactose.
  • Nutrilett barer: Kan indeholde spor af nødder, jordnødder, sesamfrø. Indeholder gluten/hvede, lactose og soja.
  • Nutrilett smoothies: Indeholder lactose.

Hvor mange kalorier får man med Nutrilett Shake?

I et brev Nutrilett Strawberry Shake får man 110,42 kcal, med Nutrilett Chocolate Shake får man 112 kcal og med Nutrilett Blueberry Shake får man 115 kcal. Man skal spise 5 poser daglig, hvilket vil sige i alt på én dag:

  • Nutrilett Strawberry Shake: 552 kcal
  • Nutrilett Chocolate Shake: ca. 560 kcal
  • Nutrilett Blåbær Shake: ca. 575 kcal

kvinder sidder i skrædderstilling på måtte med shake i hånden

Hvad betyder LCD og VLCD?

LCD = Low Calorie Diet, som er defineret til at måtte indeholde mellem 800-1200 kcal.
VLCD = Very Low Calorid Diet og er defineret til at måtte indeholde mellem 500-800 kcal


Hvordan forbliver jeg slank efter de 3 ugers diæt?

Efter diæten på de 1-3 uger med Nutrilett Shakes er det måske tid til at spise almindelig mad igen. Det betyder ikke, at du skal gå tilbage til den kost du spiste før. Start med lette måltider kombineret med Nutrilett barer og smoothies. En lettere krop har brug for mindre mad, men husk at spise regelmæssigt og drik rigeligt med vand.


Skal jeg spise vitaminpiller, når jeg tager Nutrilett?

Nutrilett Shakes erstatter hele den daglig kost og indeholder derfor alle de vitaminer og mineraler, som man dagligt har behov for. Her behøver du altså ikke at tage en vitaminpille.
Måltidserstatningerne Nutrilett barer og smoothies dækker indholdet af vitaminer og mineraler for ét enkelt måltid. Erstatter du 1-2 måltider dagligt kan det være en god idé at supplere med en vitaminpille, for at være helt sikker på, at den anbefalede daglige dosis af vitaminer og mineraler opnås. 


Kan man dyrke motion, når man er på Nutrilett?

Ja, men man kan ikke regne med at have samme udholdenhed som tidligere, fordi man indtager færre kalorier og dermed energi. Det er dog en stor fordel at dyrke motion mens man er på Nutrilett. Motion er sundt og fremmer fedttabet.


Kan min teenagedatter på 15 år også benytte Nutrilett produkterne?

Gravide, ammende, børn, teenagere og ældre bør kun anvende Nutrilett produkterne i samråd med en læge, da andre fysiologiske processer i kroppen kan have betydning for fordøjelsessytemet.bjælke med skriften "se alle nutriletts produkter her!"

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.