Nutrilett Slankeprodukter

Nutrilett

Nutrilett kan hjælpe dig med at holde styr på kalorierne under en slankekur. Nutrilett er siden 90'erne blevet solgt hvor det har hjulpet mange mennesker til varige vægttab. Man kan sagtens bruge Nutrilett til at erstatte de små måltider, eller blot til at stille den lille sult.

Hold vægttabet ved hjælp af Nutrilett

Det kan være svært at holde vægten nede, når man har tabt sig ved hjælp af en VLCD kur. Dette kan Nutrilett barer og smoothies være behjælpelige med. Barer og smoothies er perfekt egnet som erstatning for et måltid, og en god mulighed for at spare på kalorierne. Nutrilett ved hvor vigtig smagen er, og derfor prioriterer de højt at fremstille produkter med en rigtig god smag.
Nutrilett måltidserstatningerne kan opdeles i følgende kategorier: Barer, smoothies og shakes.

Hvad er VLCD

VLCD står for very low calorie diet, og det betyder, at man har et meget lavt indtag af kalorier i løbet af en dag.
Lovgivninger siger, at det skal ligge på mellem 450 og 800 kalorier, samt at næringsindholdet i VLCD kure skal sikre at man er 100% dækket ind af vitaminer, mineraler og næringsstoffer som kroppen har brug for på en dagskost, samtidig med at der indtages et minimum af kalorier.

Skab en god rutine, som kan hjælpe dig med dit vægttab

Det at opretholde en sundlivsstil handler om at skabe nogle gode vaner. Det behøver ikke at være store ting, men små ting som at skifte elevatoren ud med trapperne, parker bilen længere væk fra supermarkedets indgang eller din arbejdsplads, og få flere skridt ind i din hverdag. Drik et stort glas vand inden et måltid, og hav en Nutrilett-bar med i tasken til at stille den lille sult og dæmpe sukkertrangen. Dette er eksempler på nogle gode ændringer, som hurtigt kan blive en rutine, når du gentager dem nok. Start i dag. Rutiner som fungerer godt for dig, er rutiner du beholder!

Prøv favoritterne fra Nutrilett

Nutrilett VLCD Chocolate shake - er en del af VLCD produkterne, som er effektive mod vægttab. Denne shake har en cremet smag af chokolade og indeholder samtidig alle de fibre, mineraler og vitaminer din krop har brug for.

Nutrilett Chocolate drink - denne drik er perfekt som måltidserstatning og kan erstatte morgenmad, frokost eller aftensmad. Drikken har en kraftig chokoladesmag og er blød i konsistensen. Drikken er fyldt med vitaminer og mineraler og har desuden et højt proteinindhold. Drikken er færdigblandet og er perfekt til at have til at stå i køleskabet, på denne måde har du altid et nemt og hurtigt måltid klar.

Nutrilett karamel bar er en let løsning til et måltid. Baren er en del af måltidserstatningerne og kan erstatte morgenmad, frokost eller aftensmad. Baren består af en blød, cremet kerne af karamel, med små stykker crunch overtrukket med mælkechokolade, og indeholder kun 200 kcal pr. bar.

Find svar på de oftest stillet spørgsmål her.

Hos Med24 finder du altid et stort udvalg af produkter fra Nutrilett, til en god pris! Vi pakker alle ugens dage for at sikre os, at din pakke når hurtigt frem til dig.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.