Nutrilett

Nutrilett Slankeprodukter

Nutrilett Kur
Nutrilett kan hjælpe dig med at holde styr på kalorierne under en slankekur. Nutrilett er siden 90'erne blevet solgt på det norske og svenske marked, hvor det har hjulpet mange mennesker til varige vægttab. Man kan sagtens bruge Nutrilett til at erstatte de små måltider, eller blot til at stille den lille sult.

Tilbud på Nutrilett
Hos Med24 har vi altid tilbud og gode priser på slankeprodukter fra Nutrilett. På Nutrilett barer har vi mængderabat, hvor produkterne er endnu billgere.

Nutrilett varianter
Måltidserstatningerne fra Nutrilett kan inddeles i følgende typer: Shakes, suppe, smoothies, barer og pasta.

Mineraler og vitaminer i Nutrilett
Nutrilett slankeprodukter er boostet med næringsstoffer, vitaminer og mineraler. De er sunde, velsmagende og perfekte som t måltidserstatningAf Hans Mikkelsen Tilføjet dato: 19-03-2013
Jeg er vild med tomatsuppen fra Nutrilett. Den har en cremet konsistens og smager faktisk rigtig godt. jeg har smagt andre slankesupper, som godt kan virke lidt tynde og smagsforladte, men tomatsuppen er altså et hit. Jeg kan sagtens spise den flere gange om ugen. En klar favorit!

Rating: 5 ud af 5 stjerner! [5 ud af 5 stjerner!]

Af Jens P. Tilføjet dato: 22-10-2012
Barerne fra Nutrilett er mine favoritter. Førstevalget er "chokolade og karamel", som jeg aldrig bliver træt af. Jeg spiser den typisk som et mellemmåltid, når jeg kommer jeg fra arbejde - ellers er jeg fristet af "slikskabet" ;-). Jeg kan også godt li' "chokolade kiks" baren - den er altså også god.

Rating: 4 ud af 5 stjerner! [4 ud af 5 stjerner!]

Fri fragt over 200 kr.
Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering
14 dages fortrydelse
14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.
Medlemsbonus
Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.
Kundeservice
Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.
Spar endnu flere penge på dine sunde indkøb!
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive tilbud, gratis fragt kampagner og eksperttips til en sund livsstil.