Nutrilett Bar

Skab en god rutine, som kan hjælpe dig med dit vægttab

Det at opretholde en sund livsstil, handler om at skabe nogle gode vaner. Det behøver ikke at være store ting, men små ting som at skifte elevatoren ud med trapperne, parker bilen længere væk fra supermarkedets indgang eller din arbejdsplads, og få flere skridt ind i din hverdag. Drik et stort glas vand inden et måltid, og hav en Nutrilett-bar med i tasken, til at stille den lille sult og dæmpe sukkertrangen. Dette er eksempler på nogle gode ændringer, som hurtigt kan blive en rutine når du gentager dem nok. Start i dag. Rutiner som fungerer godt for dig, er rutiner du beholder!

Kontroller indtaget af kalorier, ved hjælp af måltidserstatningerne fra Nutrilett

Det kan være rigtig svært at holde vægten vedlige, når man har tabt sig. Dette kan Nutrilett barerne og smoothies være behjælpelige med. Barer og smoothies er perfekt egnet som erstatning for et måltid, og en god mulighed for at spare på kalorierne. Nutrilett ved hvor vigtig smagen er, og derfor prioriterer de, at fremstille produkter med en rigtig god smag.
Måltidserstatningerne kan opdeles i følgende kategorier: Barer, smoothies, suppe og shakes.
Nutrilett barerne findes i flere lækre smagsvarianter. Én bar indeholder alle de vitaminer, mineraler og fibre som du har brug for, samtidig med at de har et lavt kalorie indhold. Én bar indeholder kun 200 kalorier og kan erstatte din morgenmad, frokost eller aftensmad, som et kalorielet måltid.

Hos Med24 finder du altid gode tilbud på de populære barer fra Nutrilett. Vi pakker og leverer alle ugens dage, for at sikre at din bestilling når frem til dig, så hurtigt som muligt. Husk, at du altid kan opnå gratis fragt når du handler hos Med24.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.