Engangshandsker

Med et stort udvalg af engangshandsker i latex, vinyl, bomuld og nitril, finder du her handsker for alle. Flere af handskerne er godkendt til håndtering af fødevare, ligesom de også kan benyttes til personlig pleje og almindelige gøremål i husholdningen. Handskerne er af høj kvalitet og fås i bl.a. blå og hvid. 

Nitril engangshandskerVinyl engangshandsker | Bomuldshandsker | Latex engangshandsker


Mest populære lige nu!


21 Produkt(er)

Engangshandsker i mange materialer

Du kan blive meget klogere på engangshandsker i forskellige materialer nedenfor. 

Nitril engangshandsker

Nitril er et syntetisk materiale uden latexproteiner. Disse engangshandsker passer til dig, som enten har latexallergi eller ikke ønsker at bruge latex. Engangshandsker i nitril er perfekte i situationer, hvor man skal beskyttes mod olieholdige produkter, kemikalier og creme som eksempelvis steroid creme. De kan også anvendes i situationer med smittefarlige patienter, ved kontakt med kropsvæsker samt ved desinfektionsmidler.

Nitril engangshandsker fra Klinion kan fås i både blå og i hvid. Begge handsker er godkendt til håndtering af fødevarer og er pudderfri. De opfylder desuden kravene til træk og brudstyrke for standard medicinske undersøgelseshandsker.  Nitrilhandsker har fremragende punkteringsmodstand, god følsomhed for fingrene og lang holdbarhed. Du kan læse mere om test af handskerne på det enkelte produkt. 

Vinyl engangshandsker

Vinylhandsker er endnu et latexfrit alternativ til gummihandsker. Disse er blandt de billigste og mest hudvenlige på markedet. Vinyl engangshandsker er smidige og former sig efter din hånd. Handskerne er nemme at bruge og har en glat overflade for at sikre en bedre gennemfølingsevne. Flere vinylhandsker er godkendt til håndtering af fødevarer, men du bør altid orientere dig på det enkelte produkt. Både Sani Form pudderfri vinylhandsker og Klinions pudderfri vinylhandsker kan bruges til håndtering af fødevare, og fås i forskellige størrelser.  

Bomuldshandsker

I sortimentet af handsker finder du også bomuldshandsker. Disse handsker kan anvendes ved fugtige hænder eller eksem, samt som inderhandsker til dine engangshandsker. Bomuldshandskerne er ublegede og har et langt skaft, så de er behagelige at have på. Handskerne er desuden tætstrikket og strålesyet, hvilket giver dem en behagelig pasform.

Du kan med fordel benytte bomuldshandsker sammen med en god og fugtgivende håndcreme. Fugt dine hænder med et tykt lag creme om aftenen som en form for maske og påfør derefter bomuldshandskerne. Denne metode er særligt til dig, som har hænder plaget af hård, ru og medtaget hud. 

 Vær opmærksom på at bomuldshandskerne fra Mediq Denmark har elastik af naturgummi/latex syet ind i kanten af handsken. 

Latex engangshandsker

De klassiske engangshandsker i naturgummi, bedre kendt om latex, kan bruges til en lang række formål. Du finder både engangshandsker i latex med og uden pudder i sortimentet. Vær opmærksom på at naturlig gummilatex kan forårsage allergiske reaktioner. Du bør i stedet bruge f.eks. nitrilhandsker, hvis du er særlig følsom. Blandt de mest populære gummihandsker er Abenas latex handsker med pudder, som findes i flere størrelser. Handskerne er godkendt til anvendelse ved håndtering af fødevare, og kan altså bruges til madlavning.


Personlige værnemidler

Bruger du engangshandsker for at beskytte dig selv mod vira og bakterier? Flere af engangshandskerne i sortimentet er godkendt som personlige værnemidler, og du kan derfor kombinere disse med mundbind, afstand, håndsprit og god håndhygiejne for at passe på dig selv og andre. Du kan finde alle vores CE-mærkede mundbind her, samt det fulde overblik over værnemidler her

Hvis du leder efter hjemmetest for corona, så du kan teste dig selv og din familie, så finder du vores udvalg af hjemmetest her!

Tip! Leder du efter værnemidler til børn? Læs om mundbind til børn her!


Køb engangshandsker hos Med24.dk

Hos Med24 finder du billige engangshandsker i forskellige materialer, herunder nitril, bomuld, latex og vinyl. Engangshandskerne er af høj kvalitet fra nogle af de største leverandører af sygeplejeartikler og medicare. Gode engangshandsker er stærke og brudsikre uden at gå på kompromis med smidigheden i form af det tynde design. Derfor er det vigtigt at vælge de bedste handsker, så du sikkert kan beskytte dig selv eller andre. 

Du kan benytte engangshandsker i mange forskellige situationer. Uanset om det handler om almindelig rengøring i hjemmet, i kontakt med bakterier eller vira eller i forbindelse med personlig hygiejne hos en anden person, findes der engangshandsker til netop dette formål.  

pil op

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.