Kundeservice
0 varer
Kurv
Natur-Drogeriet Birkesød, Xylitol - 800g
Natur-Drogeriet Birkesød, Xylitol - 800g

Natur-Drogeriet Birkesød, Xylitol - 800g

166,95 DKK
-10%
185,00 DKK
På lager!
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
(1)
Læs / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubben
Beskrivelse
Indhold
Anmeldelser

BirkeSød sukker er kaloriefattig og passer på tænderne.

BirkeSød er et hvidt, krystallinsk stof, som ligner og smager som sukker. Det findes naturligt i træ, frugter, grønsager - og i menneskekroppen. BirkeSød bruges oftest som et kaloriefattigt sødemiddel, som ikke nedbryder tændernes emalje.

BirkeSød er stærkt på vej til at blive en ganske almindelig erstatning for sukker, og på grund af dets unikke egenskaber kan det bruges i mange sammenhænge
BirkeSød smager som sukker, men indeholder 1/3 færre kalorier og er godkendt af både WHO og USA's sundhedsmyndigheder (FDA) som et sikkert tilsætningsstof til fødevarer i begrænsede mængder.

BirkeSød tilhører polyol-gruppen af kulhydrater. Det går ofte under betegnelsen "sukkeralkohol", fordi det i kemisk opbygning ligner både sukker og alkohol. Da BirkeSød kun optages langsomt og ikke fordøjes fuldstændigt, kan det markedsføres med et kalorieoptag på kun 2,4 kalorier pr. gram.

BirkeSød indeholder 40% færre kalorier i forhold til sukker, og dermed er det en glimrende erstatning for sukker i mange af de kostprogrammer, der er populære for tiden. Desuden optages BirkeSød langsomt af kroppen og har dermed et lavt glykæmisk indeks på 7. Til sammenligning har sukker et glykæmisk indeks på 83.

Udover de fordele, BirkeSød giver som et sødemiddel i kosten, er stoffet også godt for tænderne. Dets evne til at modvirke nedbrydning af tænderne samt dets søde smag gør det meget velegnet til brug i sukkerfrit tyggegummi, pastiller og mundhygiejneprodukter som f.eks. BirkeSød tyggegummi.


Varenummer: 1786
Ingredienser: Xylitol E967
Næringsdeklaration (indhold pr. 100g):
Energi: 1000 kj / 240 kcal
Kulhydrater: 99,8 g
- heraf sukkerarter: 99,8 g
Oprindelsesland: EU

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Af Christel Preuthun - 11-11-2011 
Jeg har nu brugt Birkesød i en måned og kan anbefale at man bruger dette i stedet for sukker. Det er mere kaloriefattigt og sundere en både hvid sukker og rørsukker. Det søder ikke helt så meget som almindelig sukker, men kan sagtens bruges som erstatning for sukker og smager godt.
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832