Rüdiger Feldt Vildblomsthonning Ø - 500 g

Rüdiger Feldt Vildblomsthonning
Se alle produkter fra R. Feldt
Varenummer: 12726

Økologisk og aromatisk Vildblomst Honning fra Rüdiger Feldt

Denne økologiske honning er bevaret i dens mest naturlige form, for at beholde al den gode smag og naturlige næring, som findes i produktet. Vildblomst Honning har, som det fremgår af navnet, mere blomster-agtige smagstoner end almindelig honning, og bliver derfor en smule mere aromatisk - stadig er den fantastisk velsmagende. 

Fra Mexicos blomstermarker

Honningen produceres økologisk i Mexico, hvor honningbierne flyver til de nærliggende vilde blomster i det Mexicanske højland, for at tappe nektar og pollen. I bistaderne holdes bierne under de korrekte retningslinjer for både at sikre biernes levevilkår samt kvaliteten af din honning. Efter produktion tappes honningen skånsomt og lagres således, at hverken temperaturer eller andre faktorer forstyrrer kvaliteten. 

Denne bihonning er ikke blandet med kunstige stoffer såsom smags- og farvestoffer, og er ej heller opvarmet eller filtreret. Bier og honning er under stadig kontrol. 

Anvendelse

Den smørbare honning smager fantastisk og aromatisk. Prøv den for sig på et lækkert stykke brød, eller brug den som sødemiddel i bagværk eller varme drikke. Vi garanterer, at både børn såvel som voksne vil elske den gode smag. 

Indhold: 500 g

Ingredienser:

Honning*

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Oprindelsesland: Mexico

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
Honning
EU økologimærke Bio-Siegel

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?