Good Good Sweet Jam with Stevia - Strawberry - 330 g.

1
Se alle produkter fra Good Good
Varenummer: 36208

Jordbærmarmelade der tager dig tættere på naturen

Good Good Jordbærmarmelade med Stevia er en naturlig marmelade, som indeholder mere end 50% jordbær. Dermed giver Good Good dig et produkt, der er så tæt på naturen som muligt. Marmeladen er ikke tilsat sukker og er kun sødet med stevia og erythritol. 

Produktet har en dejlig smag af jordbær, som gør den perfekt til toast, kager, desserter eller hvad end du har lyst til at bruge jordbærmarmelade til. 

Stevia over sukker

Good Good anvender Stevia i deres produkter som erstatning for sukker. Dette er reflekterer et bevidst valg om at producere sundere produkter, der ikke kan blive skadende for dit helbred i samme grad som sukkerholdige produkter. 

I 2011 blev Stevia af EU og EFSA anderkendt som et ufarligt sødemiddel, og siden da er man begyndt at se det oftere og oftere. Dette er formentlig grundet, at Stevia er et helt naturligt sødemiddel som har en masse positive egenskaber. Udover at have en positiv effekt for kolesteroltallet, så stimulerer Stevia også insulinniveauet, så der opnås en større mæthedsfølelse end ved mange andre sødemidler.

Helt grundlæggende er Stevia et bedre og sundere alternativ end sukker, da den lavere kalorieindtagelse mindsker risikoerne for følgesygdomme som konsekvens af overvægt. Dette gælder dog kun hvis man ikke overskrider ADI (Acceptabel Dagligt Indtag), som foreskriver at man bør holde sit forbrug af Stevia på under 4 milligram per kilo kropsvægt om dagen.

Brugsanvisning:

Overdreven indtagelse kan virke afførende.

Opbevaring:

Opbevares tørt og ikke i direkte sollys. Efter åbning opbevares produktet i køleskabet. 


Indhold:

330 g.

Næringsindhold pr. 100 g:

Energi

94 kJ / 22 kcal

Fedt

0 g

- Heraf mættede fedtsyrer

0 g

Kulhydrat

20,9 g

- heraf sukkerarter

3,9 g

Fibre

1,1 g

Protein

0,2 g

Salt

0 g

Ingredienser:

Jordbær 58%, Vand, sødestoffer (erythritol, steviolglycosid), Geleringsmiddel: frugt pektin, Syre (citronsyre), Konserveringsmiddel (kaliumsorbat)

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.