Good Good

Læs mere om Good Good

14 Produkt(er)

Good Good – det skal være sjovt at leve sundt!

GoodGood er et sukkeralternativ til dig som ønsker en sundere livsstil, men uden at skære de søde sager helt fra. Produkterne er udelukkende fremstillet af naturlige ingredienser og er IKKE tilsat kunstige sødemidler. Ved at kombinere den højeste kvalitet af naturlige ingredienser, opnås en velafbalanceret sødme ved brugen af stevia, erythritol, malitol og fructooligosaccharider.

En række af GoodGood produkterne er keto-venlige, veganske og indeholder ingen eller ganske få kalorier. På den måde bidrager de til ingen eller meget lav effekt på blodsukkeret, vægten, tandhygiejnen mv.

Fælles for alle produkterne er, at de hovedsageligt er baseret på ingrediensen stevia, som er udvundet af urten Stevia Rebaudina. Stevia er op til 300 gange sødere end raffineret sukker, men indeholder 0 kalorier og er en 100% naturlig ingrediens. Du kan derfor med god samvittighed nyde vores produkter og samtidig få stillet den søde tand, uden at skulle bekymre dig om kalorieindtaget.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.