Natur-Drogeriet Birkesød Tyggegummi Spearmint - 70 stk.

1
Se alle produkter fra Natur-Drogeriet
Varenummer: 5550

Natur-Drogeriet Birksød tyggegummi med smag af Spearmint

Natur-Drogeriets tyggegummivarianter er sødet med det naturlige Birkesød indeholdende Xylitol. Xylitol er et naturligt sødemiddel som findes i grøntsager og frugt med mange fibre. Tyggegummi-stykkerne påvirker kun blodsukkeret minimalt, idet de er fri for rigtigt sukker. Xylitol indeholder også 40% færre kalorier end sukker, og har derfor ikke den store indflydelse på dit kalorieindtag. 

Med et friskt element af spearmint smager tyggegummiet godt, og er samtidig godt for dine tænder! Xylitol hjælper tænderne med at optage og udnytte mineraler i munden, og bidrager også til at neutralisere eventuelle plaksyrer. Tyggegummiet reducerer også tørhed i munden. 

Stykkerne indeholder ikke aspartam, sucralose, acesulfamkalium eller cyclamat. I forbrugerrådets grundige tests er der hverken fundet hormonforstyrrende stoffer eller uønsket skadelig kemi.

Birkesød Spearmint er et herligt alternativ til almindeligt sukker-tyggegummi! Køb også varianterne med hhv. Pebermynte og Ice-Menthol

Anvendelse

Tyg 2-3 stykker tyggegummi i 20 minutter ad gangen, mindst 3 gange om dagen (gerne efter måltiderne), for at mærke den gode virkning. Produktet kan også bruges af veganere, da det er helt fri for animalske produkter.

OBS: 
På grund af indholdet af sødemiddel kan produktet virke afførende ved overdrevent brug.


Indhold: 70 stk.

Næringsdeklaration per 100 g:

Energi

771 kJ / 184 kcal

Fedt

0,3 g

- heraf mættede fedtsyrer

0,1 g

Kulhydrater

75 g

- heraf sukkerarter

0 g

Protein

0 g

Salt

0 g

Ingredienser:

Sødestof (xylitol), Gummibase, fortykkelsesmiddel (gummi arabicum), Aroma (spearmint (krusemynte), pebermynte, mentol), Emulgator (solsikkelecithin), Fugtighedsbevarende middel (glycerol), overfladebehandlingsmidler (talkum, carnaubavoks)

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Natur-Drogeriet
Varenummer: 5550

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.