Natur-Drogeriet Birkesød Tyggegummi Pebermynte - 70 stk

1
Se alle produkter fra Natur-Drogeriet
Varenummer: 5555

Natur-Drogeriet Birkesød tyggegummi med pebermynte

Natur-Drogeriets Birkesød tyggegummivarianter indeholder det naturlige sødemiddel Xylitol. Xylitol kan findes i fiberrige grøntsager og frugt og er her tilsat for at bidrage med en naturlig sødme. Tyggegummi-stykkerne påvirker næsten ikke blodsukkeret, fordi de ikke indeholder rigtigt sukker. Birkesød er også 40% mere kaloriefattigt end normalt sukker, hvilket gør, at dit kalorieindtag ikke påvirkes særlig meget. 

Hvert stykke har en dejlig og let sød smag af pebermynte. Udover at smage godt, er det faktisk også godt for dine tænder! Dette er de fordi Xylitol hjælper tænderne med at optage og udnytte mineraler samt bidrager til neutralisering af eventuelle plaksyrer i munden. Tyggegummiet hjælper også på en tør mund. 

Produktet er helt frit for aspartam, sucralose, acesulfamkalium samt cyclamat, og i forbrugerrådets grundige tests er der hverken fundet hormonforstyrrende stoffer eller uønsket skadelig kemi.

Mangler du et godt alternativ til almindeligt sukker-tyggegummi? Prøv da Birkesød med pebermynte. Køb også varianterne med hhv. Ice-Menthol og Spearmint

Anvendelse

For at få gavn af tyggegummiets virkning bør du tygge 2-3 stykker  i 20 minutter ad gangen, mindst 3 gange om dagen (gerne efter måltiderne) Produktet er super velegnet til veganere, da det ikke indeholder animalske produkter i nogen form. 

OBS: 
På grund af indholdet af sødemiddel kan produktet virke afførende ved overdrevent brug.

Indhold: 70 stk

Næringsdeklaration per 100 g:

Energi

801 kJ / 192 kcal

Fedt

0,2 g

- heraf mættede fedtsyrer

0,1 g

Kulhydrater

80 g

- heraf sukkerarter

0 g

Protein

0 g

Salt

0 g

Ingredienser:

Sødestof (xylitol), Gummibase, fortykkelsesmiddel (gummi arabicum), fugtighedsmiddel (glycerol), Aroma (pebermynteolie, pebermynte, mentol), Emulgator (solsikkelecithin), overfladebehandlingsmiddel (talkum, carnaubavoks)

Oprindelsesland: EU

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Natur-Drogeriet
Varenummer: 5555

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.