Biogan Rigatoni med kikærtemel Ø - 250 g
Biogan økologisk Rigatoni med kikærtemel - 250 g
Disse Rigatoni er lavet af kikærter, som er dyrket i den italienske National park Sibillini i Appenninerne. De er rige på fibre og proteiner, og har en ru overflade, så sovs eller pesto hænger bedre fast på overfladen. Rigatoni har meget smag og kan anvendes i salater, supper eller som hovedbestanddel af måltidet eller som erstatning for hvedepasta. Pastaen har en intens smag af kikærter.
Tilberedning:
- Hæld vand i gryden, sørg for at rigatonien kan tildækkes
- Kog vandet inden du lægger rigatonien i vandet
- Kog i 5-6 minutter (Rør IKKE rundt i de første 3-4 minutter)
- Udlad salt, da rigatonien allerede har meget smag
Indhold: 250 g.
Energi |
1457 kJ / 345 kcal |
Fedt |
3,1 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
1,6 g |
Kulhydrat |
53,8 g |
- heraf sukkerarter |
1,8 g |
Kostfibre |
11,1 g |
Protein |
20 g |
Salt |
0,06 g |
Kikærtemel*
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.