Clearspring Fusilli med grønne ærter og quinoa Ø - 250 g

økologisk pasta fra clearspring
Se alle produkter fra Clearspring
Varenummer: 29091

Glutenfri, økologiske og veganske pastaskruer fra Clearspring med grønne ærter og quinoa

Clearspring har fremstillet lækre pastavarianter til dig, der ikke spiser gluten, som tilfører masser af proteiner og fibre til dine retter. 

Det veganske og glutenfri pasta er fremstillet på økologisk mel fra grønne ærter og hvid quinoa som kun er blandet op med vand, så produktet hverken indeholder animalske produkter eller uønskede tilsætningsstoffer. Ingredienserne sikrer en lækker smag, samt en god tekstur og mæthed til dine retter. Prøv Clearsprings glutenfri pastavarianter - fordi alle fortjener lækker pasta! 

Anvendelse

Hæld 80 g pasta i kogende vand, og lad det koge i cirka 6 minutter for den perfekte al dente konsistens. Dræn herefter for vand og server straks! Du kan bruge pastaen præcis som du bedst kan lide - for eksempel med din favorit-sovs eller i en lækker kold pastasalat med dit yndlingstilbehør. 

Opbevaring:
Opbevares tørt og køligt. 

Indhold: 250 g

Næringsindhold per 100 ml brugsklart produkt
Energi 1463 kJ / 346 kcal
Fedt 2,5 g
- heraf mættede fedtsyrer 0,4 g
Kulhydrater 56 g
- heraf sukkerarter 2,8 g
Kostfibre 7,2 g
Protein 21 g
Salt 0,02 g
Ingredienser:

Grøn ærtemel* 85 %, Quinoamel* 15 %

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Oprindelsesland: Storbritannien
EU økologimærke Glutenfri segl Soil Assosiation Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.