Livets Olie - Oil of Life, Ren Hørfrø - 250ml

1
Se alle produkter fra Livets olie
Varenummer: 3843

Oil of Life - Ren hørfrøolie fra Livets Olie

Dette er den lidt mindre variant af Livets Olie hørfrøolie, som er 100% ren, uraffineret og økologisk. For at skabe et produkt af højest mulig kvalitet og for at bevare al næring fra hørfrøene er olien presset skånsomt under helt lave temperaturer. Hørfrø er enormt gavnlige og sunde for dig!

Hørfrøolien er aftappet under farmaceutisk kontrol i Danmark. 

Gavnlige og næringsrige hørfrø

Hørfrøs latinske betegnelse er Linum Usitatissimum og er en plante der gennem flere tusinde år har været anvendt i mad og andet på baggrund af sine sundhedsfremmende egenskaber. Hørfrø kendes både som et læge- og levnedsmiddel. Af frøene udvindes både linoleum, linnedfiber og som i dette tilfælde, koncentreret hørfrøolie. Frøene har fra naturens side et fedtindhold på 25%, hvoraf over halvdelen kommer fra Omega-3 - den livsvigtige essentielle fedtsyre. Vi får normalt Omega-3 gennem vores kost, men får vi ikke nok, kan denne olie være en rigtig god kilde. Den essentielle fedtsyre er vigtig for kroppen, idet den spiller en vigtig rolle i forhold til flere af kroppens funktioner. Blandt andet bidrager Omega-3 til synes og til kredsløbet. 

Oil of Life ren hørfrøolie kan fordelagtigt tages som dagligt supplement til kosten, idet den kan have en indflydelse på kroppens generelle velbefindende. Er du helt vild med olien, kan du købe en stor beholdning på 500ml lige her. 

Sådan anvendes den

Olien kan blandes i forskellige madvarer og drikke, hvis du synes det er mest behageligt at indtage den på denne måde. Dog kan den også tages helt ren. 

Opbevaring:
- Olien skal altid holdes på køl for at bevare kvaliteten, idet hørfrøolie hurtigt oxiderer. 

Indhold: 250ml

Næringsdeklaration per 100 g:

Energi

3596 kJ / 872 kcal

Fedt

93,2 g

Ingredienser:

Hørfrøolie*

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Oprindelsesland: Danmark

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Livets olie
Varenummer: 3843
EU økologimærke Ø-mærket
EU økologimærke Ø-mærket

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.