A. Vogel Herbamare Trocomare Urtesalt Ø - 250 gr

1
Se alle produkter fra A. Vogel & Herbamare bouillon
Varenummer: 4230

A. Vogel Trocomare Urtesalt er baseret på havsalt, økologiske urter og tang, som giver en skøn, aromatisk smagsoplevelse

Står aftensmaden ofte på kylling eller pasta med kødsovs? Hverdagsmad behøver bestemt ikke at være smagløst og kedeligt! Med Herbamare Trocomare får du havsalt blandet med friske økologiske urter, grøntsager og en smule tang, der giver et aromatisk pift til retter med fx fjerkræ og kød. Du kan også sagtens anvende Trocomare til salater, dip og saucer og som bordsalt på frokostbordet. Kun din kreativitet sætter grænser for anvendelsesmulighederne!

Ud over de klassiske urter og grøntsager i Herbamare Urtesalt indeholder Herbamare Trocomare også paprika og peberrod. Kombinationen af aromatiske urter, grøntsager, tang og havsalt skaber en rund, men kraftig smag, som gør, at man får mindre salt i maden end ved brug af traditionelt salt. 

Egenskaber

  • Urtesalt med 14 friske urter og grøntsager
  • Baseret på fransk havsalt
  • Særligt velegnet til kød og fjerkræ

En aromatisk smagsoplevelse

Herbamare Trocomare er fremstillet af fransk havsalt, økologisk selleri, porre, karse, løg, purløg, persille, løvstikke, basilikum, hvidløg, merian, rosmarin, timian, paprika, peberrod og kelp. Sidstnævnte er en tangart, som ofte anvendes i det kinesiske og japanske køkken. Alle ingredienser er forarbejdet skånsomt for at sikre næringsstoffer og den karakteristiske smag.

Når urterne er høstet, sendes de omgående til produktionen, hvor forarbejdningen begynder. Urterne mikses enkeltvist med havsalt fra Camarque i Sydfrankrig. De forskellige blandinger, bestående af urter og havsalt, får lov at trække i op til 12 måneder, således at urter og havsalt smelter sammen. På den måde absorberer hvert enkelt saltkorn smag og aroma fra de friske urter og grøntsager.

Anvendelse

Anvendes efter behov for ekstra smag.

Herbamare fra A. Vogel

Er du vild med den dejlige runde smag af Herbamare Trocomare urtesalt? Så vil du med sikkerhed elske de andre Herbamare-produkter i A. Vogels sortiment. Serien består af den klassiske Herbamare Urtesalt, Herbamare Spicy Pikant, Herbamare Bouillon samt Herbamare Bouillon Lavt Saltindhold. 


Indhold: 250 g.

Næringsdeklaration per 100 g:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Jod

600

µg

400%

Energi

70 kj/18 kcal

Fedt

<0,5 g

Kulhydrat

2,5 g

- heraf sukkerarter

1,5 g

Protein

0,9 g

Salt

93,6 g

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Havsalt (93,6%), selleri, Porre, Karse, Løg, Purløg, Persille, Løvstikke, Paprika, Hvidløg, Peberrod, Basilikum, Merian, Rosmarin, Timian, Kelp, Økologisk dyrket

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Oprindelsesland: Schweiz

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra A. Vogel & Herbamare bouillon
Varenummer: 4230

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.