Natur-Drogeriet Lakridsrødder hele - 75 g

1
Se alle produkter fra Natur-Drogeriet
Varenummer: 20766

Natur-Drogeriet hele lakridsrødder - 75 g

Lakridsroden er en af de mest velkendte og hyppigt anvendte urter på baggrund af sine gode egenskaber. Den busk-agtige plante, hvorfra lakridsroden høstes, bliver over 1 meter høj og prydes med 3-7 par fjerformede blade med klæbrige kirtelhår. Dens blålillablomster sidder i klaser. Roden gror ned til ca. 1 meters dybde, og skal være mindst 3 år gammel før høst. 

Barken fra lakridsrod er naturligt 50 gange sødere end almindeligt rørsukker, og derfor er roden rigtig dejlig at tygge på eller anvende til te. Lakridsroden som snack går meget langt tilbage - både børn og barnlige sjæle elsker den.

Anvendelse

Rodden kan tygges hel, men skal spyttes ud, og altså ikke sluges. Du kan også bruge den som smagsgiver i krydderiblandinger eller i chai te. Anvendes den til te, skal roden trække i 15 minutter under et låg, for at sikre at de æteriske olier ikke fordamper. 

OBS: Lakridsrod bør ikke tages af personer med forhøjet blodtryk.


Indhold:
75 g

Ingredienser:

Lakridsrod

Oprindelsesland: EU/ikke EU - Pakket i Danmark

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.