Natur-Drogeriet Bukkehornsfrø Knust - 250 g

Natur-Drogeriet Bukkehornsfrø - Knust krydderi - Med24.dk
Se alle produkter fra Natur-Drogeriet
Varenummer: 18503

Natur-Drogeriet Knuste Bukkehornsfrø

Bukkehornsfrø er et krydderi med en karry-agtig smag, som ofte findes i diverse krydderiblandinger, men også kan anvendes helt alene. Bukkehornsfrøene kommer fra de hornformede bukkehornsfrugter, der vokser på den etårige plante. Bukkehorn har været anvendt i flere tusind år, da det ikke kun smager godt, men også har gavnlige egenskaber for dig og din krop. 

Det siges blandt andet, at bukkehornsfrø både støtter en normal fordøjelse, et normalt fedtstofskifte samt medvirker til at vedligeholde et normalt blodsukker. Efter fødsel siges frøene også at understøtte mælkeproduktionen. 

Anvendelse:

Indtag ½-1 tsk. til hvert hovedmåltid , og skyld det ned med rigeligt væske. Knuste bukkehornsfrø kan anvendes indvortes ved bl.a. at drikke det som urtete eller bruge det som krydderi. Kan anvendes udvortes som omslag eller smøres på huden. Frøene her er knuste, så de er lettere at anvende. 

Indhold: 250g

Ingredienser:

Bukkehornsfrø (Trigonella foenum graecum)

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
Urte-te Bukkehornsfrø Frø

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?