Clearspring
Miso Hatcho (soya) - 300g
Økologisk Traditionel Japansk Hatcho Miso fra Clearspring
Denne Hatcho Miso variant er den mest kendte og famøse Miso-pasta i Japan, og blev serveret for en Japanske kejser for over hundrede år siden. Produktet er en ernæringsbombe og indeholder dobbelt så meget protein som Brown Rice- eller Barley Miso. Produktet får sin rige og kraftige smag efter en langvarig fremstillingsprocess og modning i op til 3 år.
Den unikke fremstilling
Cleasprings grundlægger boede gennem 18 år i Japan, hvor han i samme tid blev fascineret af de japanske traditioner og produktionen af deres traditionelle specialiteter. Hatcho Miso fremstilles ligeledes efter de gamle metoder, af Miso-eksperter. Miso består af en blanding af sojabønner kombineret med andre kornsorter, blandet efter en særlig Koji-fermenteringsproces.
Herefter skal blandingen modnes i store fade af cedertræ i op til 36 måneder for det perfekte produkt. Produktet modnes ved en helt specifik temperatur, som skaber et produkt fyldt med simple kulhydrater, aminosyrer og fedtsyrer. Resultatet bliver en kvalitets Miso-blanding med en kompleks umami-agtig smag.
Anvendelse
Hatcho Miso giver et spændende smagselement til dine retter - prøv det for eksempel i sovser, dyppelse, sauser og sammenkogte retter. Produktet er upasteuriseret og skal derfor altid opvarmes.
Opbevaring: Bør stilles på køl efter åbning og anvendes indenfor 6 måneder.
Indhold: 300g
Næringsdeklaration per 100 g:
Energi |
1028 kJ / 246 kcal |
Fedt |
12 g |
- heraf mættede fedtsyrer |
2,1 g |
Kulhydrater |
7,3 g |
- heraf sukkerarter |
0,8 g |
Protein |
23 g |
Salt |
8,8 g |
Indhold:
300 g
Fermenterede hele sojabønner*, Havsalt, Vand, Ristet bygmel*
Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk
Soja, Byg
Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.
Andre kunder har også købt
Alternative produkter
Anmeldelser
velsmagende
23-11-2024Tack för hälsosamma Miso Hatcho, Clearspring!
25-10-2020Kanske lite mindre populär sort miso även bland japaner (förutom i området mison kommer ifrån och i närheten), men jag rekommenderar varmt denna sort. En beskare, "kraftigare" smak än vanliga brun miso.
27-07-2017Det kan vel ikke være glutenfri hvis der er byg i ?
20-11-2015



