Superfruit Chia frø Ø - 300 gram

superfruit chia frø
Se alle produkter fra Superfruit
Varenummer: 16993

Økologiske sunde Chiafrø fra Superfruit

Chiafrø er kendt som en særligt god superfood, og har været enormt populær i de seneste år. Frøene er super næringsrige og kan anvedes på utallige måder, og det er nok derfor, at så mange har gjort frøene til en del af deres daglige kost. Chiafrø fra Superfruit er økologisk dyrkede, så al næringen bevares bedst muligt, og du får et produkt af ekstra høj kvalitet! 

Planten, hvorfra chiafrøene hentes, vokser og blomstrer i Mexico. Her har den siden aztekernes tid været anvendt - formodentlig også som en del af deres daglige kost. Ordet 'Chia' stammer fra et ord, der oprindeligt betyder 'fedtet'. Frøet får dette navn, idet det får en speciel gelé-agtig konsistens i kontakt med væsker. Den specielle konsistens gør chiafrøene super gode til bagning og til grød! Chiafrø er en vegansk favorit, idet det er en vegetabilsk kilde til masser af næring - godt til veganske retter! 

Små frø med sunde egenskaber

Chiafrø er meget populære i dag på baggrund af deres gode næringsindhold. Frøene indeholder blandet andet en stor del Omega-3 - en af de vigtige essentielle fedtsyrer, som kroppen ikke selv kan producere. Derudover indeholder de 20% protein og hele 33% kostfibre, således at de tilfører god fylde og mæthedsfornemmelse til hvad end, du bruger det i. 

Anvendelse

Chiafrø kan bruges på et hav af måder, og er specielt godt til morgenmaden for en sund start på dagen! Er du helt vild med frøene kan du købe en stor beholdning på hele 750g lige her. 

Mangler du inspiration, kan du se på billederne herunder og tilmed prøve denne lækre opskrift på Chia-grød med Baobab!

Du skal bruge: 
- 1 dl mandelmælk 
- 1 spsk kokosmel
- 0,5 spsk Superfruit Baobab
- 1,5 spsk Superfruit Chia 

Bland alle ingredienser og stil blandingen i køleskabet. Vent mindst 1 time men gerne natten over, og top med dine yndlingsfrugter inden servering. 

Indhold: 300g

Næringsindhold pr. 100 g:

Energi

1861 kJ / 443 kcal

Fedt

31 g

- heraf mættede fedtsyrer

4 g

Kulhydrater

2 g

- heraf sukkerarter

1 g

Fibre

37 g

Protein

20 g

Salt

0 g

Omega 3

19 g

Ingredienser:

Chiafrø*

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

EU økologimærke

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?