Superfruit

Superfruit er en innovativ helsevirksomhed, som følger med i tidens trends og hele tiden holder sig opdateret og på forkant i markedet.

Superfruit bliver produceret uden tilsætningsstoffer og enhver som køber Superfrut skal til enhver tid føle sig tryg ved sit valg. Produkterne produceres af råvarer som vælges med stor omhu, og de har gemmegået adskillige test for næringsstoffer og antioxidanter.

Superfruit arbejder ud fra følgende værdier:

Devoted for life
Vi sætter pris på livskvalitet. Selve livet er noget stort, som er svært at begribe, og meget skrøbeligt. Vi synes, at alle mennesker burde have ret til at glæde sig over livet, uanset om det betyder, at du sidder i solen og nyder det, eller om du er på arbejde på en fabrik. Vores liv kredser meget omkring dét at spise, så hvorfor ikke spise noget, som også giver livskvalitet og giver andre en mulighed for et bedre liv? Vælg produkter, som støtter et bedre liv for mennesker, der har det værre end dig!

Devoted to Health
Vi skal sætte pris på vores krop. For at skabe forudsætninger for en god og livslang sundhed skal de fleste mennesker spise og leve sundt. Naturligvis skal man have det dejligt, imens man gør det. Vi tror, at en sund kostholdning, hvor en stor del består af naturlige produkter af frugter, bær og planter, samt træning, giver os forudsætningerne for et langt og godt liv. Tag hånd om din krop, så bliver livet også endnu sjovere!

Devoted to Nature
Naturen giver os livskvalitet og helse! Igennem millioner af år er vi blevet skabt sammen i et økosystem, som bygger på gensidighed. I løbet af det seneste århundrede har mennesket nået fantastiske præstationer, som desværre også har sat sine spor i naturen. Vi skal huske på, at uden naturen er vi ingenting, og derfor skal vi gøre, hvad vi kan for at minimere vores påvirkning af den. For Superfruit indebærer dette, at vi skal tænke på, hvordan vi producerer, transporterer og pakker vores produkter.

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.