Superfruit

Superfruit er en innovativ helsevirksomhed, hvor du finder masser af sunde produkter og madvarer som bær, frugter og planter, der kan supplere din kost. Alle produkter er helt uden tilsætningsstoffer, men til gengæld fyldt med næringsstoffer og antioxidanter. Læs meget mere om det fantastiske brand her! 

Alt om Superfruit & superfoods | Sortiment | De 3 kerneværdier 

Bag om Superfruit

Som pionerer inden for superfood er det skandinaviske brand altid på forkant med de nyeste trends og opdagelser indenfor frugt og grøntsager, der booster din sundhed. Begrebet superfood dækker over en gruppe fødevarer, der er rig på antioxidanter, mineraler og vitaminer, ligesom flere af dem kan være med til at forbedre dit velvære og sundhed.  

Læs mere: Boost kroppen med Superfoods 

Brandet Superfruit har specialiseret sig i frugt og bær med særlige egenskaber. I det store sortiment kan du finde kendte såvel som ukendte madvare, hvorfor du nemt kan udforske nye smage. Har du f.eks. prøvet Superfruits cacao nibs på din skyr eller brugt de hvide morbær i din salat? Udvid din horisont og prøv en af de mange Superfruit-produkter! 

Alle Superfruits produkter bliver produceret uden tilsætningsstoffer, så du til enhver tid føle dig tryg ved dit valg. Produkterne produceres af råvarer, som vælges med stor omhu og som har gemmegået adskillige test for næringsstoffer og antioxidanter. 


Superfruits sortiment – stort udvalg af superfoods!

Det kan være svært at vælge hvilke Superfruit-produkter, du skal købe, når der er så mange spændende og lækre varianter at vælge i mellem. Du kan blive lidt klogere på de forskellige produkter her.  

Superfruit Pulver

Vil du give din smoothie, skyr eller juice et ekstra skud energi og smag? Prøv en af de mange slags pulver fra brandet. Du finder bl.a. Superfruit Spirulina, Acai-pulver, Matcha-pulver og økologisk rødbedepulver. Brandet har desuden udviklet pulver som Superfruit Super Booster V1.0 Greens Pulver, der hjælper dig med nemt at opnå den anbefalede mængde frugt og grønt. 

Superfruit Bær

Superfruit har et af de største udvalg af tørrede bær på markedet. Du finder alt fra de hypede Superfruit Gojibær til de gyldne ananaskirsebær, der hver især gemmer på mange fantastiske kvaliteter og næringsstoffer. Brug de tørrede bær i salater, til din morgenmad eller som en let og lækker snack i løbet af dagen.  

Superfruit Snacks

Udover bær og pulver finder du også superfoods som chiafrø, ligesom snacks og tilbehør som tigernødder, agavesirup og kokosmel kan bruges i mange forskellige sammenhænge. Fælles for de mange snacks er, at de er lavet af nøje udvalgte ingredienser. 


Superfruits værdisæt - livskvalitet, sundhed & natur:

Superfruit har bygget deres virksomhed og produkter ud fra tanken om, at fødevarer og produktionen af dem skal give livskvalitet, sundhed og passe på naturen. 

Devoted for life

Superfruit sætter pris på livskvalitet. Vores liv kredser meget omkring dét at spise, så hvorfor ikke spise noget, som også giver livskvalitet og giver andre en mulighed for et bedre liv? Vælg produkter, som støtter et bedre liv for mennesker, der har det værre end dig! 

Devoted to Health

Superfruit tror på, at en sund kostholdning, hvor en stor del består af naturlige produkter af frugter, bær og planter, samt træning, giver os forudsætningerne for et langt og godt liv. Tag hånd om din krop, så bliver livet også endnu sjovere! 

Devoted to Nature

Superfruit vil passe på den natur og det økosystem, som skabte mennesket for millioner af år siden. Derfor skal man gøre, hvad man kan for at minimere sin påvirkning af den. For Superfruit indebærer dette, at de skal tænke på, hvordan de producerer, transporterer og pakker deres produkter. 

pil til toppen

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?