Chiafrø

Chiafrø vurderes af mange ernæringseksperter til at være noget nær den mest komplette fødevare på grund af frøenes ernæringsmæssige egenskaber. Chiafrø er rig på omega 3, vitaminer, antioxidanter og jern og så indeholder det 20 procent protein og næsten en tredjedel kostfibre, hvilket giver en god mæthedsfornemmelse. Chiafrø er således en unik kilde til sundhed. Du kan læse meget mere om chiafrø lige her

Blandt de mest populære chiafrø produkter, er: Original Chia og Økologiske Chiafrø. Chiafrø kan bruges på mange måder, herunder fordi de er smags-neutrale. Du kan finde inspiration til opskrifter med chiafrø her

Køb chiafrø til faste lave priser

Er du på udkig efter tilbud på chiafrø, behøver du ikke lede længere. Vi har faste lave priser på alle varer, også chiafrø. Der er således ingen grund til at lede efter tilbud, vi garanterer en fast lav pris. Vi leder selv løbende efter de bedste tilbud på chiafrø og køber ind i store partier. Derfor kan vi tilbyde så lave priser.

Chiafrø pris – køb chiafrø billigt online

Prisen på Chiafrø er ikke kun afledt af kvaliteten på det enkelte produkt, men også af den volumen producenten kan købe ind i. Når du køber online er du sikret en gennemsigtig og billig pris på alle mærker af chiafrø. Det er en meget populær vare og et produkt mange bruger meget af som en fast del af en sund kost. Derfor er det naturligvis også vigtigt at købe det til en billig pris - det sørger vi for at du kan i vores online shop.   

Hvad er chiafrø?

Chiafrø blev anvendt som fødevare af de sydamerikanske folk for flere tusinde år siden. Det var imidlertid først for ganske nyligt at de sunde frø fandt vej til Europa - men så er de til gengæld også blevet populære på rekordtid. Frøet er fyldt med sundes fedtsyrer, antioxidanter, protein og fibre. Chiafrø er godkendt som novel food i hele EU til brug i bestemte fødevarer. Frøet blev godkendt tilbage i 2009.

På grund af den mæthedsfornemmelse du får, kan chiafrø med fordel bruges i forbindelse med vægttab. Når de er gode til vægttab og slankekur er det bl.a. fordi de absorberer 10 gange sin egen vægt i væske og dermed bevirker at du føler dig mæt og mindre sulten i længere tid.  

Hvordan bruges chiafrø?

Der er mange, der udbløder chiafrø i væske ogspiser dem som en gel. Men det er kun fantasien, der sætter grænser for hvordan man kan indtage chiafrø. Det er f.eks. blevet populært at bruge dem i bagværk og du kan bruge frøene som toppin på din morgenmad, havregrød eller lign. 

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.