Pukka te

Pukka har i deres sortiment af te mere end 35 forskellige blandinger, der hver især er særligt sammensat med henblik på at opnå fantastisk smag og gode helbredsmæssige virkninger. Alle Pukkas teer er unikke, smagfulde, frie for både konservering, duft og aromastoffer, og så er de 100% økologiske! 

Te med tanke på miljøet | Urtete | Grøn te | Særlige teblandinger | Folkene bag Pukka

30 Produkt(er)

Te med tanke på miljøet

Pukka te picnic i naturen varm te i skov

De urter, rødder, blomster og teblade, der bruges til Pukkas teer, er alle dyrket økologisk, og det har de været lige fra starten af Pukkas levetid. Den økologiske og bæredygtige dyrkning og produktion er med til at sikre, at alle ingredienserne er af fineste kvalitet, og at hele processen foregår med særligt hensyn til miljøet.  

Faktisk har folkene bag Pukka sat sig det mål, at de i 2030 vil være et CO2-neutralt firma, hvor de får energi fra vedvarende energikilder og optimerer alle processer til at udlede mindst muligt CO2.  

Som en ekstra indsats for miljøet donerer Pukka 1% af deres omsætning til nonprofitorganisationer, som kæmper for at gøre en forskel både for mennesker og for naturen. Dette er fx the Eden Project, som arbejder med truede arter og økosystemer og endda underviser i, hvordan vi sammen kan arbejde mod en bedre fremtid. 


Urtete

Hos Pukka er de specialister i urtete, og Sebastian Pole, som er en af de to grundlæggere, har i over 30 år studeret og arbejdet med de særlige egenskaber ved forskellige urter, og han er ansvarlig for at sammensætte de fantastiske urtete-blandinger hos Pukka.  

Pukka te med kamille, vanilje og manuka honning - Pukka chamomile, vanilla & manuka honey

Uanset om du er til ingefær, fennikel, brændenælde, lakridsrod, citrongræs, pebermynte, kamilleblomst, gurkemejerod eller kanelbark, kan du finde en urtete efter din smag, for det er præcis disse ingredienser, som er hovedingredienser i Pukkas mange urteteer. Sammen med et væld af andre smagfulde og krydrede urter, blomster, rødder og frø har hver enkelt te sin egen unikke smag og gode virkning, for teerne har enten til formål at gøre dig mere afslappet eller energisk, eller så er der tradition for at bruge ingredienserne til at styrke et godt helbred.  

Hvis du endnu ikke har fundet dig en favorit blandt Pukkas urteteer, kan du med Pukka Herbal Collection smage hele fem skønne urteteer med hver deres sammensætning af økologiske urter. Du får 4 breve af hver enkelt variant, og med teernes meget forskellige ingredienser får du rig mulighed for at prøve forskellige smagssammensætning af og finde den type te, som du bedst kan lide. 

Til alle lakridselskere er der godt nyt! Blandt Pukkas sortiment findes nemlig en urtete, der indeholder 3 forskellige lakridsrødder. Pukka Three Licorice er baseret på økologisk lakridsrod fra Kazakhstan, Pakistan og Egypten, og den har en gennemtrængende smag af lakrids. 


Koffeinfri te

Da størstedelen af Pukkas teer er baseret på urter og ikke klassiske teblade, kan du her på siden finde mange teer, der er naturligt fri for koffein. Det er faktisk kun de grønne teer, sorte teer, Pukka Revitalise , Original Chai og Licorice & Cinnamon, der indeholder koffein på grund af deres indhold af teblade og kakao.  

Da størstedelen af Pukkas teer er baseret på urter og ikke klassiske teblade, kan du her på siden finde mange teer, der er naturligt fri for koffein. Det er faktisk kun de grønne teer, sorte teer, Pukka Revitalise , Original Chai og Licorice & Cinnamon, der indeholder koffein på grund af deres indhold af teblade og kakao.  


Grøn te

Pukka har dog andet end urtete i deres sortiment, for deres række af Matcha Green teer er grøn te med både matcha te, mint, ginseng, oolong te, fennikel og kanel. De har base i forskellige grønne teer og er hver især krydret med lækre ingredienser, der giver fantastisk smag. 
Nyd de helbredsmæssige fordele ved grøn te med en af Pukkas skønne blandinger, og hvis du er helt vild med matcha, bør du smage Pukka Supreme Matcha Green, der er lavet på hele 4 forskellige slags grøn te: Sencha grøn te, Oothu helbladet grøn te, Suoi Gang grøn te og Jejo do Garucha matchapulver. Du kan finde et stort udvalg af lækre grønne teer her


Te til særlige lejligheder

Dampende varm pukka te i flot kop

Hos Pukka har man desuden sammensat 11 forskellige teblandinger med særligt henblik på at fremme særlige følelser og sindsstemninger, eller som passer perfekt i særlige situationer.  

Dette er fx deres After Dinner te, som har en fyldig og luksuriøs smag af kardemomme, anis, ristet cikorie og lakridsrod, og som passer perfekt til desserter eller som aftenkaffe.  

Inden sengetid kan det være lækkert med en kop dampende varm te, og særligt Pukka relax og Pukka Night Time indeholder begge en sammensætning af beroligende urter, der kan give ro i kroppen. Begge teer er desuden koffeinfri, så du kan roligt drikke dem selv kort tid inden du lægger dig til at sove uden at få den opfriskende effekt af koffein.  

Pukka Love leder med sin smag af lime- og lavendelblomst, kamille, lakridsrod og rosenblade tankerne hen på kærlighed og varme. De vilde blomster giver teen karakter og lækker smag, og teen er en del af “Relax”-familien fra Pukka, som er 8 teer med beroligende virkning.  

Til alle kvinder har Pukka sammensat deres Pukka Womankind te, som skal nære og understøtte kvinders sundhed og skabe balance i hverdagen. Med smag af tranebær, rose, shatavari og kamille forkæler teen sanserne, og den særlige shatavari er i århundreder blevet brugt af kvinder i Indien til at styrke og vedligeholde deres naturlige cyklus.  Folkene bag Pukka

Pukka te spredt ud på tæppe med på tur og picnic

Da Tim Westwell og Sebastian Pole sammen startede Pukka Herbs tilbage i 2001, var det med målet om at udbrede brugen af gavnlige urter til så mange mennesker som muligt og samtidig gøre en forskel for jordkloden og vores klima.  

De havde hver især deres baggrund og erfaring med henholdsvis salg, markedsføring og ledelse og den 5000 år gamle videnskab “Ayurveda” samt urte- og naturmedicin. Sammen dannede deres erfaringer grundlaget for Pukka Herbs, hvis navn oversat fra hindi betyder “ægte” eller “autentisk”. 

Pukka er i dag en af de førende leverandører af te og urtetilskud, og deres te bliver drukket over hele verden. For Pukka er det dog stadig de samme værdier, der er i fokus i dag, som det var for snart tyve år siden, da den første urtete kom på markedet: Naturlighed, sundhed, kvalitet og bæredygtighed. Du kan finde alle Pukkas produkter her, og under kategorien kan du foruden te finde det store udvalg af kosttilskud, olie og juice. 

Gå til top

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.