Pukka

31 Produkt(er)

PUKKA – Økologisk te og kosttilskud

Begiv dig ud på et rent urteeventyr med de lækreste urteteer og kosttilskud fra PUKKA. Ethvert produkt er rigt på en opløftende, sanserig og smagfuld oplevelse, der både bidrager til at tilfredsstille, pleje og berolige krop og sind.

I et hav af naturlige og friske råvarer, sjældne og unikke formularer med nøje udvalgte urter, olier og planter fra hele verden, introduceres du for Pukka! Iblandt de farverige emballager kan du gøre dig rigere på livets goder. 

Ingredienser fra hele verden

Rejsen starter i den farverige og spændende natur. Her vokser utallige urter, rige naturlige olier og ressourcer, som er fulde af strålende egenskaber, der kan bidrage til din maksimale sundhed. Imellem disse udvælger Pukka nøje deres ingredienser – Kun de bedst dyrkede planter er at finde i deres produkter.

Pukka leverer økologisk te, olie, drikkevarer og kosttilskud, der er fyldt med det bedste naturen har at byde på fra 49 lande i Europa, Afrika, Australien, Asien og America. Brandets hovedmål er at berige dig og fremme dit bedste velgående med den højeste kvalitet af det, naturen har at byde på.

Binder mennesket med naturen
Pukka betyder både autentisk og topkvalitet. Mens de rene og naturlige råvarer bærer det autentiske, er topkvaliteten sikret gennem alle processer – helt fra at planten dyrkes, til udarbejdelsen af det perfekte produkt til forbrugerens livsbekræftende oplevelse.   

Grundlæggerne af Pukka har med deres helt unikke kollektioner af næringsrig te og tilskud ønsket at forbinde mennesket med naturens underværker. Ved at bringe os i kontakt med naturen, opnår brandet tilfredshed ved tanken om, at gavnlige egenskaber videreføres og skaber glæde mellem mennesker i lande på tværs af hav og landegrænser.

Pukka handler nemlig om at skabe en verden, hvor planter har en central rolle i menneskets sundhed og velvære. Men naturen og mennesket skal samtidig have gavn af hinanden ved gensidig respekt. Derfor spiller bæredygtighed og hensynet til miljøet ligeledes en vigtig rolle i bearbejdelsen af alle Pukkas produkter. 

Pukka kosttilskud

Kosttilskud har i årtier været en kraftfuld kilde til nyttige næringsstoffer, urter, vitaminer og mineraler. Pukka Økologiske Kosttilskud er derfor blevet tilføjet i familien. I vores sortiment finder du blandt andet kollektionen Pukka Turmeric Active.

Pukka Clean Greens, der med sin blanding, blandt andet af spirulina og grønkålsspirer, bidrager til at hjælpe kroppen mod nutidige udfordringer i forbindelse med kost og forurening af kroppen.  

Pukka te

En Pukka te æske er stort set ikke til at tage fejl af. Hvert år bliver der nemlig drukket over 500 millioner af farverige og sanseberigende kopper af økologisk te fra Pukka verden over. Der findes da også alle ønskelige varianter af te i Pukkas kollektion.

Alle er i besiddelse af hver deres udsøgte smag, som uden tvivl har vist Pukkas dedikation og omhyggelighed omkring hver eneste detalje. Om end du foretrækker en sød, opløftende, afslappende eller forfriskende smag, tilbyder Pukka en variant, der dækker alle dine ønsker og behov.

Du kan blandt andet prøve nogle af de gyldne storfavoritter:
Pukka Cleanse, der med sine delikate urter – herunder brændenælde, pebermynte, lakridsrod og aloe vera, bidrager til den ydre skønhed, en smuk og ren hud.

Pukka Lemon, Ginger og Manuka Honey, der med sin forfriskende smag af citron og ingefær giver den perfekte afrundende smagsoplevelse i kombinationen af manuka honning.

Pukka olie og juice

Selv en lækker olie enten til ren selvforkælelse eller som nænsom pleje, snyder Pukka dig ikke for. Pukka Castor Oil er den perfekte massageolie, der ligeledes kan anvendes til optimal pleje af hår, vipper og hud med sine fugtigende, stimulerende og anti-age egenskaber. Olien er bestående af koldpressede frø samt rige essentielle olier.

Ønsker du at berige din krop med naturens vidundere gennem kroppen fremfor udenpå kroppen er Pukka Aloe Vera Juice en eliksir af verdensklasse. Den økologiske Aloe Vera Juice indtages dagligt på tom mave for at lade de eksklusive egenskaber fra planten bidrage til din fysiske sundhed.  

Pukka latte

Ren nydelse og lækker selvforkælelse kan endog starte med intet mindre end en cremet, økologisk latte fra Pukka. Det fyldige, runde, velduftende og velsmagende lattepulver bidrager med et strejf af sødme iblandt fantastiske urter, der giver dig en koffenfri særoplevelse.

Du kan vælge mellem de 3 ekstravagante udgaver Matcha Chai, Ginger Joy og Turmeric Gold, der blandes med dit foretrukne mælkeprodukt og sødes med honning efter ønske.

Du kan købe PUKKA billigt, trygt og hurtigt hos Med24.dk og nære dig selv, hele familien eller en du holder af med en smagsoplevelse. man sent vil glemme.  

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.