Ingefær te

Se vores store udvalg af ingefær te, der foruden sin lækre og kraftige smag også bruges af mange som naturligt lægemiddel mod en lang række helbredsmæssige problemer. 

Hvad er ingefærte godt for? | Ingefær te og teblandinger | Ingefærshot 

11 Produkt(er)

Hvad er ingefær te godt for?

Køb ingefærte alene eller i kombination med andre lækre krydderier og urter

Ingefær og den te, der koges på den lille rod, har i mange år været brugt som naturlig medicin mod forskellige helbredsproblemer, men det er endnu ikke videnskabeligt bevist, at ingefær har disse gode og gavnlige virkninger.

Hvis du gerne vil kunne nyde de mange fordele ved ingefær som fx indholdet af vitaminer og mineraler, men ikke er den store te-drikker, kan du også nemt få et mere koncenteret og let-doseret tilskud af ingefær ved at vælge et kosttilskud med ingefær. Inden du påbegynder et større indtag af ingefær, bør du som gravid tage en snak med din læge.  


Ren ingefær te

Blandt sortimentet her på siden kan du finde et bredt udvalg af ingefær te, hvor du får en koncentreret mængde ingefær enten alene eller tilsat andre lækre smagsgivere og krydderier som fx citron, citrongræs, gurkemeje, kanel, kardemomme, lakrids, fennikel og meget mere. Jiamins ingefær te indeholder kun ingefær, honning og rørsukker, og det er en enkel og lækker te, hvor ingefærsmagen får lov til at træde tydeligt frem. 

Selvom de mange andre ingefær teer indeholder andet end kun ingefær, kan du stadig nyde godt af ingefærens virkning, og du kan samtidig glæde dig over den anderledes og varme smag fra krydderier og ingefærrod.  


Ingefær te fra Yogi Te

Køb ingefærte fra Yogi med sort peber - fantastisk og kraftfuld smag

Fra Yogi Te kan du finde 5 forskellige varianter af ingefær te, der alle har deres unikke kombination af krydderier og smagsgivere. Den økologiske Womens Tea har smag af ingefær, appelsinskal, kvanrod og krydderierne kanel, fennikel, sort peber, enebær, lakridsrod, kardemomme og nellike.  

Yogi Tea Ginger og Yogi Tea Ginger Lemon indeholder begge ingefær, lakridsrod, citrongræs, pebermynte og sort peber, og Yogi Tea Ginger Lemon indeholder desuden hibiscus, citrusekstakt og citronskal, og den egner sig særligt godt som iste. Du kan også vælge den økologiske Yogi Te Green tea Ginger Lemon, som indeholder de samme krydderier som Yogi Tea Ginger, men som er lavet på grøn te, og som derfor skal brygges med vand, der har en temperatur på ca. 80 grader fremfor spilkogende vand. 
Du kan læse meget mere om grøn te her

Hvis du er glad for krydret og aromatisk som te, er Yogi te Himalaya et godt valg, for den har smag af ingefær, fennikel, kanel, anis, koriander og lakridsrod. Teen har både en stærk og kraftig smag af ingefær og kanel, og så har den en sød smag af fennikel og anis. 


Ingefærshot og –juice

En koncentreret ingefær juice kan bruges i din te for at intensivere smagen af ingefær, og den kan desuden erstatte frisk ingefær i madlavning og juice. Hvis du har mod på det, kan du også drikke ingefærsaften som et ingefær shot. Ingefærshots er stærke og koncentrerede, og de kan være lidt skrappe at få ned, men mange nyder at starte dagen på denne måde.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.