Livol

Livol - hele familiens vitaminpille

Med Livol beriges du med veldokumenterede kosttilskud, der bidrager til hele familiens fysiske sundhed. Her i sortimentet finder du flere skræddersyede tilskud til bestemte aldersgrupper og behov. 
Læs mere om Livol her!

Livol – Kosttilskud til hele familien

LIVOL er hele familiens tilskud af vitaminer og mineraler – de er til for både børn og teenagere såvel som voksne og ældre. Livol er hertil opdelt i 4 grupper, der hver har sin unikke og karakteristiske farve, der gør det lettere at vælge det helt rigtige produkt, der skal bidrage til dig og dine højtelskede familiemedlemmer. 


Hvad er Livol?

LIVOL har været Danmarks vitaminpille gennem utallige af generationer. Dette skyldes bl.a. brandets veldokumenterede vitamin- og mineraltilskud, der alle bygger på mange års dokumentation og videnskabelig erfaring.

Alle produkter bliver produceret i Danmark og er altid under farmaceutisk kontrol, således du er sikret kvalitet ved ethvert kosttilskud fra Livol.

Mærket kom på markedet helt tilbage i 1959, og har lige siden gjort, at de mange tilfredse forbrugere har kunne købe tilskuddene til at dække hele familiens behov – nemt og altid til fornuftige priser. 


Derfor er vitaminer og mineraler vigtige

Livol har gennem deres arbejde erfaret, hvor stor betydning vitaminer og mineraler har for menneskekroppen gennem hele livet. Mange er dog ubevidste om, hvor utrolig vigtige vitaminer faktisk er for din krops optimale fysiske funktion og sundhed.

Det er derfor ikke blot i perioder, vi behøver at indtage vitaminer og mineraler, men hver eneste dag! Hertil gælder det om at spise varieret, således du kan indtage så mange af de essentielle næringsstoffer, som det er nødvendigt.

I alle aldre kan det dog til tider være svært at dække ethvert behov, og derfor vælger flere at inddrage multivitaminer fra Livol i deres hverdag.

Bidrager til kroppens optimale funktion
Ethvert mineral og vitamin er unikt og bidrager til forskellige dele af kroppen - blandt andet i forbindelse med udvikling og vækst af hjerte, hjerne og immunsystemet. Man betegner dem blandt andet som essentielle stoffer. De er betingelsen for, at kroppen skal kunne udføre en række af sine livsnødvendige funktioner.   

Mange af stofferne er kroppen dog ikke selv i stand til at producere, og derfor behøver vi dem enten gennem kosten eller som tilskud. Du kan med stor fordel læse vores artikel om multivitaminer til hele familien i denne sammenhæng! 


Hvilke kosttilskud bør jeg vælge?

Livol findes i flere forskellige udgaver. I vores sortiment finder du både Livol multivitamin eller mineral tilskud til voksne, gravide, børn samt 50+. Livol har taget kærligt hånd om hele familien ved at skabe en tablet, der er let at synke. Desuden tilbyder de brusetabletter i flere udgaver.

Børn i alderen 2 uger – 4 år
De børnevenlige Livol D3-vitamin er dråber, der bidrager til dit barns normale vækst og udvikling. Sundhedsstyrelsen anbefaler blandt andet, at man giver børn i alderen 2 uger til 4 år D-vitamin som tilskud til kosten hver dag.   

Børn i alderen 3-10 år
Livol Multi Total børn findes i 2 lækre, tyggebare og sjove smagsvarianter, der uden tvivl vil være et kæmpe hit hos dit barn. Begge udgaver indeholder de essentielle vitaminer og mineraler, der blandt andet kan bidrage til det, børn behøver i denne aldersgruppe i forbindelse med normal vækst af knogler og syn.  

Livol Gravide
Det kan være svært at vide sig sikker på hvilke tilskud, man bør tage som gravid. Vi har derfor dannet et overblik over sundhedsstyrelsens anbefalinger til gravide her! Derudover har Livol Multi Total Gravid det indhold af vigtige næringsstoffer, der bidrager til dig og din baby under hele graviditeten.  

Alderen 50+
Livol 50+ sikrer et bidrag af de anbefalinger, der er til mænd og kvinder i alderen 50+. Ved anvendelse af dette tilskud bestående af et mineral- og vitaminkompleks, bidrager du både til immunsystemet samt en normal mental ydeevne.

Voksne samt børn fra 11 år
Blandt en af de største favoritter findes Livol Multi Total Voksen, men du finder ligeledes tilskud af D-vitamin, magnesium og C-vitamin hos Med24.dk. Hos Livol kan du finde netop det tilskud, du behøver eller ønsker skal bidrage til din krops fysiske tilstand.

Har du eller dit familiemedlem synkebesvær kan du ligeledes finde Livol brusetabletter, der bidrager med flere bestemte vitaminer og friske smage til dit glas vand.

Husk at vejledning og dosis både bør overholdes og ikke træde i stedet for varieret kost. Du kan finde disse under hvert enkelte produkt. 


Køb Livol kosttilskud hos Med24.dk

“Hele Danmarks vitaminpille” dækker over det brede udvalg af Livols produkter, der er til for at bidrage til din sundhed gennem alle livets faser. 

Hos Med24.dk ønsker vi ligeledes at tage hånd om dig og din familie, og vi har derfor sørget for et sortiment af de bedste, sundeste og mest foretrukne valg indenfor kosttilskud.

Du kan finde Livol altid billigt eller til gode tilbud hos Med24.dk! 

Pil til toppen

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?