Livol Brusetabletter

Livol brusetabletter
6 Produkt(er)

Livol brusetabletter er en nem og lækker måde at få dit daglige vitamintilskud

Livol brusetabletter gør det både nemt og lækkert at få det daglige vitamintilskud. De kommer i seks forskellige vitamin- og smagskombinationer, så du kan finde lige præcis den variant, der passer til dig og dine behov. Brusetabletterne er tilsmagt med skønne, friske smage og opløses i et glas koldt vand (200 ml) - drik det som en forfriskende vitamindrik.

Brusetabletterne har et spændende og moderne look, netop for, at du skal have dem stående fremme på køkkenbordet, på skrivebordet eller have dem med i tasken, så du husker dem i en travl hverdag.

Livol Keep going brusetabletter

Keep going brusetabletter er til den aktive livsstil! Keep going brusetabletter smager af ingefær og citron og indeholder koffein, der bidrager til at forbedre koncentrationsevnen, mens magnesium bidrager til at reducere træthed og udmattelse.

Livol Skin glow brusetabletter

Skin glow brusetabletter er vitaminkærlighed til huden! Skin glow brusetabletterne indeholder kollagen og derudover blandt andet, biotin, der bidrager til vedligeholdelsen af en normal hud og C-vitamin, som bidrager til en normal kollagendannelse, hvilket har betydning for hudens normale funktion. Med smag af æble og mint.

Livol Pick me up brusetabletter

Pick me up brusetabletter har en frisk smag af tropisk frugt og indeholder blandt andet B12 vitamin, som bidrager til at reducere træthed og udmattelse.

Livol Stay sharp brusetabletter

Stay sharp brusetabletter indeholder pantothensyre som bidrager til normal mental ydeevne. Denne brusetablet indeholder også flere andre B-vitaminer, som bidrager til normal psykologisk funktion, samt nervesystemets normale funktion. Brusetabletterne har en frugtig smag af fersken og abrikos.

Livol Immune aid brusetabletter

Immune aid brusetabletter er en god kilde til D-vitamin og har en skøn smag af skovbær. D-vitamin bidrager til immunforsvarets normale funktion.

Livol Iron bubbles brusetabletter

Iron bubbles brusetabletter er en god kilde til jern med en smag af solbær. Udover jern, indeholder den også C-vitamin, folsyre og vitamin B12, som bidrager til at reducere træthed og udmattelse.

Keep going, Pick me up, Stay sharp og Iron bubbles er ikke tilsat animalske råvarer og er velegnet til veganere.

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.