OmniVegan Multi - 90 tabl.

1
1
1
Se alle produkter fra Biosym & OmniVegan
Varenummer: 6277

Bisoym OmniVegan Multi indeholder 28 forskellige vitaminer, mineraler, antioxidanter og essentielle næringsstoffer

OmniVegan Multi er det første af en række præparater i Biosyms Vegan-serie, som er en serie effektive kvalitetspræparater, der repræsenterer en helt ny standard for kosttilskud i Danmark. OmniVegan Multivitamin er velegnet til veganere, vegetarer og alle andre som ønsker et rent præparat. 
 
Udover at være sammensat af de veldokumenterede og effektive aktive ingredienser har OmniVegan, og andre medlemmer af Vegan-serien, den ekstra dimension, at du som bruger sikres imod, at præparaterne indeholder uønskede, skjulte ingredienser. OmniVegan er dermed i sandhed "multivitaminet du kan stole på". 

OmniVegan er certificeret af ”The Vegan Society"

OmniVegan er certificeret af The Vegan Society, som har kontrolleret og godkendt ingredienserne i OmniVegan som værende velegnet til veganere, vegetarer m.fl. The Vegan Society er en non-profit organisation stiftet i 1944. Denne lancerede som den første begrebet ”vegansk” og er verdens førende organisation på sit felt. Certificeringen fra The Vegan Society er din garanti for, at OmniVegan er 100 % vegansk.

Biosym har valgt navnet ”Vegan” for at symbolisere, at de med denne nye serie ønsker at fremstille de reneste og mest naturlige præparater, der kan bruges af alle - det vil sige. lige fra veganere og vegetarer (som stiller ultimative krav til at produkterne er 100% ikke-animalske, samt etiske krav – altså at ingen ingredienser er testet på dyr m.m.), til alle andre, der ønsker et højkvalitets kosttilskud, som også tager højde for andre aspekter end ”blot” de ernæringsmæssige.

Biosym – først med nye, innovative ingredienser der giver dig en optimal biotilgængelighed

OmniVegan er et revolutionerende præparat i alle henseender – ikke kun i relation til at man, som bruger, sikres at præparatet er frit for uønskede og ofte skjulte ingredienser, som beskrevet ovenfor. Optageligheden af de aktive vitaminer og mineraler er mindst ligeså vigtigt for at få fuldt udbytte af sit kosttilskud, som fraværet af uønskede ingredienser. 

Alle vitamin-og mineralkilder i OmniVegan er derfor nøje udvalgt med henblik på at sikre en beviseligt høj optagelighed. Biosym anvender heller aldrig kunstige farvestoffer i deres produkter. F.eks. består OmniVegans grønne farve af naturligt ærteekstrakt og klorofyl.

Aktive ingredienser og potentielt ”skjulte” hjælpestoffer

Ofte hjemkøber producenter råvarer i færdige, komprimerbare kvaliteter, altså i en form der umiddelbart kan anvendes til tablet- og kapselfremstilling. Disse kaldes også for sammensatte ingredienser. En sammensat ingrediens er en ingrediens i en fødevare eller kosttilskud, som er fremstillet af to eller flere ingredienser og indeholder som regel tilsætningsstoffer. 

Sundhedsfremmende egenskaber ved at indtage et godt multivitamin-mineralpræparat af god kvalitet:

Immunforsvar:
Immunforsvaret styrkes af flere af de vitaminer og mineraler, som findes i Omni Vegan. Vores immunforsvar består af et kompliceret system af forskellige immunceller, antistoffer og såkaldte cytokiner, som aktiveres på forskellig vis. A-, B6-, B12-, C- og D-vitamin samt zink, kobber og selen bidrager på forskellig vis til, at immunforsvaret fungerer normalt. 

Knogler, tænder og bindevæv:
Vores knogler er levende væv, som nedbrydes og genopbygges hele livet igennem. I vores barn- og ungdom opbygger vi knoglemasse, men efter 30 års alderen sker der et aldersbetinget knogletab. Hastigheden af dette knogletab påvirkes af flere faktorer, bl.a. vores kost. Omni Vegan indeholder C-, K2 og D-vitamin samt calcium, magnesium, mangan og zink, som alle støtter vedligeholdelsen af normale knogler og tænder på forskellig vis. 
D-vitamin øger optaget af calcium fra tarmen, og desuden virker C-vitamin, mangan og zink som co-faktorer for forskellige enzymer, der er vigtige for dannelsen af knoglevæv.
Omni Vegan indeholder også kobber, som er med til at vedligeholde normalt bindevæv via kobbers rolle som co-faktor for et enzym, der er essentielt for dannelsen af kroppens bindevæv. 

Nervesystem:
Vores nerver er livsvigtige for kommunikationen mellem hjernen og resten af kroppen. Centralnervesystemet er desuden essentielt for en normal kognitiv (mental) funktion. Calcium og magnesium spiller en vigtig rolle for nervesystemet i forbindelse med overførslen af nerveimpulser. Derudover medvirker B1-, B6- og C-vitamin samt biotin, pantothensyre, niacin, zink og kobber på forskellig vis til, at nervesystemet fungerer normalt. 

Øjne:
A-vitamin og zink, som findes i Omni Vegan, støtter vedligeholdelsen af et normalt syn. Zink medvirker til en normal omdannelse af bl.a. A-vitamin via zinks involvering i proteinsyntese og som co-faktor for enzymer. Denne omdannelse af A-vitamin er nødvendig for øjets evne til at se. 

Hud og hår:
Huden er kroppens største organ og indgår bl.a. i immunforsvaret ved at beskytte kroppens indre mod indtrængende bakterier. A- og C-vitamin, jod, biotin og niacin, som findes i Omni Vegan, er med til at vedligeholde normal hud, bl.a. ved at støtte dannelsen af proteiner såsom collagen og omsætningen af fedtsyrer.
Omni Vegan indeholder biotin, som ligeledes er med til at vedligeholde normalt hårvækst. Et af symptomerne på biotinmangel er netop hårtab. OmniVegan indeholder ydermere kobber, som medvirker til normal pigmentering af hud og hår.

Muskler, hjerte og blod:
Calcium og magnesium spiller tæt sammen i forbindelse med muskelsammentrækninger og overførslen af nerveimpulser. Da hjertet er en muskel, er calcium og magnesium også meget vigtige for de muskelsammentrækninger, der får hjertet til at pumpe blodet rundt i kroppen. B1-vitamin medvirker også til, at hjertet fungerer normalt, fordi B1-vitamin støtter energiomsætningen i cellerne i hjerte-karsystemet. Desuden støtter folsyre samt B6- og B12-vitamin og jern dannelsen af normale røde blodlegemer.

Dosering og anvendelse:

Voksne samt børn fra 11 år og derover: 
1-2 tabletter daglig


Indhold:
90 tabletter

2 tabletter indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Vitamin A (retinylacetat)

400

µg

50%

Vitamin D3 (cholecalciferol fra alge)

20

µg

400%

Vitamin E (d-a-tocopherolsuccinat)

30

mg

250%

Vitamin C (L-Ascorbinsyre)

300

mg

375%

Vitamin B1 (thiaminmononitrat)

20

mg

1818%

Vitamin B2 (riboflavin)

20

mg

1429%

Niacin (nikotinamid)

30

mg

188%

Vitamin B6 (pyridoxinhydrochlorid)

14

mg

1000%

Folsyre (calcium-L-methylfolat)

400

µg

200%

Vitamin B12 (methylcobalamin)

100

µg

400%

Biotin (d-biotin)

200

µg

400%

Vitamin K1+K2 (phytomenadion/menaquinon)

100

µg

133%

Pantothensyre (calcium-d-pantothenat)

20

mg

333%

Calcium (lithothamnium calcareum)

120

mg

15%

Magnesium (oxid/lithothamniumcalcareum)

58

mg

15%

Zink (zinkbisglycinat)

12

mg

120%

Kobber (kobberbisglycinat)

0,25

mg

25%

Mangan (manganobisglycinat)

0,5

mg

25%

Selen (selenberiget gær)

160

µg

291%

Chrom (chrompicolinat)

150

µg

375%

Molybdæn (natriummolybdat)

100

µg

200%

Jod (kaliumjodid)

150

mg

100%

Jern (jernbisglycinat)

14

mg

100%

Silicium (siliciumdioxid)

20

mg

-

Bor (natriumborat)

3

mg

-

Cholin (Vitacholine-cholinbitartrat)

50

mg

-

Inositol (inositol)

50

mg

-

Solsikkelecithin (fosfolipidblend)

50

mg

-

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Ovennævnte næringsstoffer, Konsistensmidler (mikrokrystallinsk cellulose, stearinsyre, vegetabilske magnesiumsalte af fedtsyrer), Overfladebehandlingsmidler (hydroxypropylmethylcellulose, hydroxypropylcellulose, calciumcarbonat), Tablettens farve (æble, spirulina, citron og saflor (naturlig farve))

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Biosym & OmniVegan
Varenummer: 6277
Vegan Reg trademark
Vegan Reg trademark

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.