Omnimin - 175 tabl.

Omnimin multivitamin 175 tabletter
186,00 -15%
Vejl. pris 219,00
(17) Se alle anmeldelser
Se alle produkter fra Biosym & Omnimin
Varenummer: 438
Ofte købt sammen
Omnimin - 175 tabl.
D-Sun - 120 stk.
OmniC - 180 tab
Pris i alt
127,00

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Anmeldelser

Omnimin Pure skifter navn til Omnimin, samme gode indhold i en optimeret formulering

Omnimin er en højdoseret og meget alsidig multivitamin, der indeholder hele 28 vitaminer, mineraler og sporstoffer i optimale doser.
Præparatet er nyoptimeret, og fastlæggelsen af næringsstoffer er bl.a. inspireret af den meget lovende og omfangsrige forskning i antioxidanters virkninger. Biosym er kontinuerligt opmærksom på, at en dagsdosis af Omnimin altid er i overensstemmelse med resultaterne fra den seneste seriøse forskning på området samt anbefalingerne fra verdens førende kosteksperter.

Omnimin er kåret til Best New Health & Nutrition Product (Bedste nye helsekostprodukt). Kåringen fandt sted på messen Natural Product Scandinavia 2013, nordensførende internationale erhvervsmesse for naturlige produkter, helsekost, naturlig skønhed og organiske produkter.  

Nye, innovative ingredienser:
Med Omnimin Pure® introduceres nye, innovative aktive ingredienser, og nedenfor følger en kort beskrivelse af disse samt andre aspekter, der er med til at gøre Omnimin Pure® unik.

I Omnimin anvendes B-vitaminer i de biologisk aktive former.
Disse biologisk aktive former anvendes for at sikre en høj optagelighed i kroppen. I f.eks. B12- vitaminets tilfælde skal den normale form, Cyanocobalamin, først omdannes i leveren til Methylcobalamin, før den optages. I Omnimin Pure® anvendes netop Methylcobalamin, der således optages direkte og ikke kræver omdannelse. Omnimin Pure® indeholder ligeledes de aktiverede former for Niacin (B3), Pantothensyre (B5) og Folinsyre (B9).

I Omnimin anvendes organisk-bundne mineraler i form af bisglycinat chelater.
Omnimin indeholder fortrinsvis organisk-bundne mineraler, bl.a. i form af bisglycinat chelater. Fordelene ved at anvende disse former er netop, at de har en god optagelighed. Her kan nævnes Kobber, Mangan, Jern og Zink. Optageligheden i kroppen af de aktive vitaminer og mineraler er afgørende for at få fuldt udbytte af sit kosttilskud.

Omnimin indeholder Cholin og Inositol, to essentielle næringstoffer.
Cholin og inositol grupperes ofte sammen med B-vitaminerne. Cholin og Inositol indgår især i kroppen i de såkaldte fosfolipider, som er fedtmolekyler. Fosfolipider er vigtige byggesten i cellemembraner og har derigennem stor betydning for cellernes funktion i alle kroppens væv og organer.

Højere indhold af D-vitamin.
D-vitamin går ofte under navnet solvitaminet, da solens ultraviolette stråler (UVB) kan danne D-vitamin i huden. I vinterhalvåret, fra oktober til april, er solens stråler i Danmark dog ikke stærke nok til, at der kan dannes D-vitamin i huden. En dagsdosis Omnimin indeholder 20 μg D-vitamin. Fødevareministeriet har fokus på, at størstedelen af danskerne får for lidt D-vitamin.

E-vitamin i den naturlige form.
I Omnimin Pure® anvendes den naturlige form for E-vitamin (d-α-tocopherol) fremfor den syntetiske variant (dl-α-tocopherol), da den naturlige form optages godt i kroppen.

A-vitamin fra ikke-animalsk kilde.
Retinol er den mest effektive og biologisk aktive form for A-vitamin. Retinol er derfor også den mest almindeligt anvendte form for A-vitamin i kosttilskud, og oftest er denne Retinol af animalsk oprindelse. Det er væsentlig at bemærke, at den anvendte Retinol i Omnimin er fra ikke-animalsk kilde, hvilket præparatets vegetariske certificering bekræfter.

Interesssante spormineraler.
Omnimin indeholder som det eneste multivitaminpræparat på markedet (udover andre varianter fra Biosym) sporstofferne Bor og Silicium i organisk form. Organisk Orthosiliciumsyre, som anvendes som Silicium-kilde, har en god optagelighed, og dagsdosis på 20 mg svarer til indholdet i hele 750 mg Agerpadderokekstrakt, som ofte anvendes som Silicium-kilde.

100 % fri for animalske ingredienser.
Omnimin er helt fri for animalske ingredienser og på den baggrund certificeret ved the Vegetarian Society, England. Denne certificering er garanti for et 100 % vegetarisk præparat. Omnimin er naturligvis også fremstillet uden anvendelse af kunstige farvestoffer samt allergener som gluten og laktose i lighed med Biosyms øvrige præparater.

Hvordan virker vitaminer og mineraler?
Omnimin indeholder bl.a. vitaminerne A, B, C, D, E, K samt mineralerne Calcium, Magnesium, Jern, Zink, Kobber, Jod, Mangan, Chrom og Selen. Nedenfor følger en række fysiologiske virkninger af vitaminer, mineraler og sporstoffer – alle godkendt af de danske og europæiske sundhedsmyndigheder. Der er tale om et udsnit og ikke en komplet liste.

Immunsystemet: A-vitamin, C-vitamin, D-vitamin, B-vitaminer (B6-vitamin, Folinsyre og B12- vitamin), Jern, Zink, Kobber og Selen bidrager til immunsystemets normale funktion.

Oxidativt stress: C-vitamin, E-vitamin, Zink, Kobber, Mangan og Selen bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. Disse kendes også som antioxidanter.

Energistofskifte samt træthed og udmattelse: C-vitamin, Calcium, Magnesium og Mangan bidrager til et normalt energistofskifte. C-vitamin, B-vitaminer (Riboflavin, Pantothensyre, B6-vitamin, Folinsyre og B12-vitamin), Magnesium og Jern bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

Nervesystemet: C-vitamin, B-vitaminer (Thiamin, Riboflavin, Niacin, Pantothensyre, B6-vitamin, Biotin og B12-vitamin), Magnesium, Kobber og Jod bidrager til nervesystemets normale funktion.

Knoglerne og tænderne: D-vitamin, K-vitamin, Calcium, Magnesium, Zink og Mangan bidrager til at vedligeholde normale knogler. C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende knogler. Calcium er nødvendigt for vedligeholdelse af normale tænder, D-vitamin og Magnesium bidrager til at vedligeholde normale tænder. C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende tænder og tandkød.

Blodet: K-vitamin og Calcium bidrager til en normal størkning af blodet. Jern bidrager til normal dannelse af røde blodlegemer og hæmoglobin og hertil en normal ilttransport i kroppen. B-vitaminer bidrager således: Riboflavin bidrager til at vedligeholde normale røde blodlegemer, B12- vitamin og B6-vitamin bidrager til normal dannelse af røde blodlegemer, og Folinsyre bidrager til normal bloddannelse.

Synet: A-vitamin, B2-vitamin (Riboflavin) og Zink bidrager til at vedligeholde et normalt syn.

Huden, håret og neglene: A-vitamin, B-vitaminer (Riboflavin, Niacin, Biotin), Zink og Jod bidrager til at vedligeholde en normal hud. Kobber bidrager til en normal pigmentering af huden. C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for en normalt fungerende hud.
Zink og Selen bidrager til at vedligeholde normalt hår og negle, Kobber bidrager til en normal pigmentering af håret.

Vær opmærksom på at Omnimin Pure® indeholder Riboflavin (B2-vitamin), der farver urinen mørkegul. Dette er normalt.

Dosering:

1-2 tabletter dagligt.

2 tabletter indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI
Vitamin A (retinol) 800 µg 100%
Vitamin D3 (Cholecalciferol) 20 µg 400%
Vitamin E (d-a-tocopherolsuccinat) 50 mg 417%
Vitamin C (L-Ascorbinsyre) 400 mg 500%
Vitamin B1 (thiaminmononitrat) 20 mg 1818%
Vitamin B2 (riboflavin) 20 mg 1429%
Niacin (nikotinamid/inositolhexaniacinat) 30 mg 188%
Vitamin B6 (pyridoxinhydrochlorid) 14 mg 856%
Folsyre (calcium-L-methylfolat) 400 µg 200%
Vitamin B12 (methylcobalamin) 50 µg 2000%
Biotin (d-biotin) 200 µg 400%
Vitamin K1+K2 (phytomenadion/menaquinon) 100 µg 133%
Pantothensyre (calcium-d-pantothenat/pantethin) 20 mg 333%
Calcium (dolomit/lithothamniumcalcareum) 200 mg 25%
Magnesium (dolomit) 100 mg 27%
Zink (zinkbisglycinat) 18 mg 180%
Jern (ferrobisglycinat) 10 mg 71%
Kobber (kobberbisglycinat) 0,4 mg 40%
Mangan (manganbisglycinat) 2 mg 100%
Selen (selenberiget gær) 160 µg 291%
Chrom (chrompicolinat) 150 µg 375%
Jod (kaliumjodid) 150 µg 100%
Molybdæn (ammoniummolybdat) 100 µg 200%
Bor (natriumborat) 3 mg -
Silicium (kiselsyre) 20 mg -
Inositol (inositol/inositolhexaniacinat) 50 mg -
Cholin (Vitacholine-cholinbitartrat) 50 mg -
Lechitin (fosfolipidblend) 100 mg -
RI (ADT) = Anbefalet daglig tilførsel for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Vitamin A (retinol), Vitamin D3 (cholecalciferol), Vitamin E (d-alpha-tocopherol), Vitamin C (L-ascorbinsyre), Thiamin (vitamin B1), Riboflavin (vitamin B2), Niacin (inositolhexaniacinat), Vitamin B6 (pyridoxinhydrochlorid), folinsyre (methylfolat), Vitamin B12 (methylcobalamin), Biotin (d-biotin), vitamin K (phytomenadion/menaquinon), pantothensyre (pantothenat/pantethin), Calcium (carbonat (dolomit)), magnesium (oxid (dolomit)), Zink (zinkbisglycinat), Jern (ferrobisglycinat), Kobber (kobberbisglycinat), Mangan (manganobisglycinat), selen (selenoExcell selengær), Chrom (chrompicolinat), Jod (kaliumjodid), Molybdæn (ammoniummolybdat), Bor (natriumborat), silicium (orthosiliciumsyre), Inositol, Cholin, lecithin (fosfolipidblend), dolomit, mikr. cellulose, polyvidon og vegetabilske magnesiumsalte af fedtsyrer, Fugtighedsbevarende middel (glycerol), Macrogol, hydrolyseret majsprotein, Titandioxid

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.
Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Af Bent Kielsen - 14-08-2018
Godt produkt, god pris.
Af Jannie Engsig - 15-07-2018
Super vitaminpiller. Vi alle i huset tager dem, vi synes alle at de hjælper.
Af Louise Krogsøe Stæhr - 22-09-2015
Jeg køber omnimin pure og omnimini fordi det er et godt produkt med organiske vitaminer, som er letoptagelige for kroppen. Desuden har med24.dk altid en god konkurrencedygtig pris herpå.
Af Anne Christensen/DCB - 26-11-2013
Af ulla jørgensen - 25-12-2011
Jeg køber omnimin for jeg kan lide kvalitet og føler jeg for mere for pengene det har også et godt renome og så er det ikke dyrt i længden
Af jette sørensen - 01-12-2011
SUPER vitaminpille der dækker fint. Tilskud til vinterens mørke.
Af Maria - 08-10-2011
Godt og alsidigt produkt, der fuldt ud dækker mine behov. Der er et bredt udvalg af forskellige vitaminer og mineraler, som man ikke finder i mange andre produkter.
Af Mathias Christensen - 14-06-2011
Føler jeg har fået mere energi efter, at jeg er begyndt at tage disse vitaminer.
Af Lars Nielsen - 01-02-2011
Jeg har haft rød og tør hud i ansigtet. Specielt ved næsefløjen. Jeg valgte Omnimin + B-complex vitaminer, som er godt for huden, sammen med fiskeolie kapsler. Og det var noget der hjalp! Min hud er igen blød og er stille og rolig ved at finde sin naturlige hudfarve.
Af Eva Lundorff Møller - 21-10-2010
Af Neil Schumann - 28-09-2010
Fik dem anbefalet og de har god effekt. Generalt syntes jeg producenten har nogle gode produkter, med en stor viden bag sig.
Af Hansen - 16-05-2010
Super gode.
Af Kenneth - 06-04-2010
Har taget dette produkt i to måneder nu og kunne allerede efter 14 dage mærke en forskel. Sygeperioderne rammer ikke en så hårdt eller slet ikke! En sjov "sidegevinst" er den lysegule farve når man går på toilettet ;)
Af Marcus Vo - 27-10-2009
Jeg har brugt omnimin i 2 måneder:) Synes det helt klart er en af de bedste multivitaminsprodukt:) Og ja. Man tisser neongult. Men de gør de fleste multivitaminer:p haha
Af Heidi Jensen - 25-03-2008
Jeg har oplevet en rigtig positiv effekt ved at tage Omnimin, og det er efter min mening en af de bedste multivitaminer!
Af Anni Frederiksen - 23-01-2008
Efter at min teenage datter og jeg er begyndt at tage omnimin vitaminer har vi bragt vores syge dage ned på næsten 0 ingen snot næser og uoplagthed, vi har fået energi, en sund kulør i kinderne og et bedre helbred, de kan stærkt anbefales. :o)
Af Lone Pedersen - 23-10-2007
Skulle efter sigende være en af de bedste multivitaminer på markedet. Jeg føler i hvert fald efter 8 mdr. brug stadig overskud -og så er der jo lige den lille underholdende detalje at de får én til at tisse neongult he he...

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.