Omnimin - 360 tabl.

1
1
1
(72) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Biosym & Omnimin
Varenummer: 3690

Omnimin er et stærkt og velafbalanceret multivitamin

Omnimin er et højdoseret og meget alsidigt multivitamin, der indeholder hele 28 vitaminer, mineraler, antioxidanter og andre næringsstoffer i optimale doser.

Præparatet er nyoptimeret, og fastlæggelsen af næringsstoffer er blandt andet inspireret af den meget lovende og omfangsrige forskning i antioxidanters virkninger. Biosym er kontinuerligt opmærksom på, at en dagsdosis af Omnimin® altid er i overensstemmelse med resultaterne fra den seneste seriøse forskning på området samt anbefalingerne fra verdens førende kosteksperter.
Omnimin er kåret til Best New Health & Nutrition Product (Bedste nye helsekostprodukt). Kåringen fandt sted på messen Natural Product Scandinavia 2013, Nordens førende internationale erhvervsmesse for naturlige produkter, helsekost, naturlig skønhed og organiske produkter.

Innovative ingredienser
Med Omnimin introduceres nye, innovative, aktive ingredienser, og nedenfor følger en beskrivelse af disse samt andre aspekter, der er med til at gøre Omnimin unik.

I Omnimin anvendes B-vitaminer i de biologisk aktive former

Disse biologisk aktive former anvendes for at sikre en høj optagelighed i kroppen. I for eksempel B12- vitaminets tilfælde skal den normale form, Cyanocobalamin, først omdannes i leveren til Methylcobalamin, før den optages. I Omnimin ® anvendes netop Methylcobalamin, der således optages direkte og ikke kræver omdannelse. Omnimin ® indeholder ligeledes de aktiverede former for Niacin (B3), Pantothensyre (B5) og Folinsyre (B9).

Omnimin anvender organisk-bundne mineraler i form af bisglycinat chelater

Omnimin ® indeholder fortrinsvis organisk-bundne mineraler, blandt andet i form af bisglycinat chelater. Fordelene ved at anvende disse former er netop, at de har en god optagelighed. Her kan nævnes Kobber, Mangan, Jern og Zink. Optageligheden i kroppen af de aktive vitaminer og mineraler er afgørende for at få fuldt udbytte af sit kosttilskud.

Omnimin indeholder Cholin og Inositol, to essentielle næringstoffer

Cholin og inositol grupperes ofte sammen med B-vitaminerne. Cholin og Inositol indgår især i kroppen i de såkaldte fosfolipider, som er fedtmolekyler. Fosfolipider er vigtige byggesten i cellemembraner og har derigennem stor betydning for cellernes funktion i alle kroppens væv og organer.

Højere indhold af D-vitamin

D-vitamin går ofte under navnet solvitaminet, da solens ultraviolette stråler (UVB) kan danne D-vitamin i huden. I vinterhalvåret, fra oktober til april, er solens stråler i Danmark dog ikke stærke nok til, at der kan dannes D-vitamin i huden. En dagsdosis Omnimin® indeholder 20 µg D-vitamin. Fødevareministeriet har fokus på, at størstedelen af danskerne får for lidt D-vitamin.

E-vitamin i den naturlige form

I Omnimin ® anvendes den naturlige form for E-vitamin (d-a-tocopherolsuccinat) fremfor den syntetiske variant (dl-a-tocopherol), da den naturlige form optages godt i kroppen.

A-vitamin fra ikke-animalsk kilde

Retinol er den mest effektive og biologisk aktive form for A-vitamin. Retinol er derfor også den mest almindeligt anvendte form for A-vitamin i kosttilskud, og oftest er denne Retinol af animalsk oprindelse. Det er væsentlig at bemærke, at den anvendte Retinol i Omnimin Pure® er fra ikke-animalsk kilde, hvilket præparatets vegetariske certificering bekræfter.

Interessante spormineraler

Omnimin® indeholder, som det eneste multivitaminpræparat på markedet (udover andre varianter fra Biosym), sporstofferne Bor og Silicium i organisk form. Organisk Orthosiliciumsyre, som anvendes som Silicium-kilde, har en god optagelighed, og dagsdosis på 20 mg svarer til indholdet i hele 750 mg Agerpadderokekstrakt, som ofte anvendes som Silicium-kilde.

100% fri for animalske ingredienser

Omnimin® er helt fri for animalske ingredienser og på den baggrund certificeret ved the Vegetarian Society, England. Denne certificering er garanti for et 100% vegetarisk præparat. Omnimin ® er naturligvis også fremstillet uden anvendelse af kunstige farvestoffer samt allergener som gluten og laktose i lighed med Biosyms øvrige præparater.

Hvordan virker vitaminer og mineraler?

Omnimin® indeholder blandt andet vitaminerne A, B, C, D, E, K samt mineralerne Calcium, Magnesium, Jern, Zink, Kobber, Jod, Mangan, Chrom og Selen. Nedenfor følger en række fysiologiske virkninger af vitaminer, mineraler og sporstoffer – alle godkendt af de danske og europæiske sundhedsmyndigheder. Der er tale om et udsnit og ikke en komplet liste.

Immunsystemet: A-vitamin, C-vitamin, D-vitamin, B-vitaminer (B6-vitamin, Folinsyre og B12- vitamin), Jern, Zink, Kobber og Selen bidrager til immunsystemets normale funktion.

Oxidativt stress: C-vitamin, E-vitamin, Zink, Kobber, Mangan og Selen bidrager til at beskytte cellerne mod oxidativt stress. Disse kendes også som antioxidanter.

Energistofskifte samt træthed og udmattelse: C-vitamin, Calcium, Magnesium og Mangan bidrager til et normalt energistofskifte. C-vitamin, B-vitaminer (Riboflavin, Pantothensyre, B6-vitamin, Folinsyre og B12-vitamin), Magnesium og Jern bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

Nervesystemet: C-vitamin, B-vitaminer (Thiamin, Riboflavin, Niacin, Pantothensyre, B6-vitamin, Biotin og B12-vitamin), Magnesium, Kobber og Jod bidrager til nervesystemets normale funktion.

Knoglerne og tænderne: D-vitamin, K-vitamin, Calcium, Magnesium, Zink og Mangan bidrager til at vedligeholde normale knogler. C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende knogler. Calcium er nødvendigt for vedligeholdelse af normale tænder, D-vitamin og Magnesium bidrager til at vedligeholde normale tænder. C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for normalt fungerende tænder og tandkød.

Blodet: K-vitamin og Calcium bidrager til en normal størkning af blodet. Jern bidrager til normal dannelse af røde blodlegemer og hæmoglobin og hertil en normal ilttransport i kroppen. B-vitaminer bidrager således: Riboflavin bidrager til at vedligeholde normale røde blodlegemer, B12- vitamin og B6-vitamin bidrager til normal dannelse af røde blodlegemer, og Folinsyre bidrager til normal bloddannelse.

Synet: A-vitamin, B2-vitamin (Riboflavin) og Zink bidrager til at vedligeholde et normalt syn.

Huden, håret og neglene: A-vitamin, B-vitaminer (Riboflavin, Niacin, Biotin), Zink og Jod bidrager til at vedligeholde en normal hud. Kobber bidrager til en normal pigmentering af huden. C-vitamin bidrager til normal dannelse af kollagen, der har betydning for en normalt fungerende hud.  Zink og Selen bidrager til at vedligeholde normalt hår og negle, Kobber bidrager til en normal pigmentering af håret.

Anbefalet dagsdosis (voksne samt børn fra 11 år og derover)

Det anbefales at indtage 1-2 tabletter dagligt.

2 tabletter indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Vitamin A (retinylacetat)

800

µg

100%

Vitamin D3 (Cholecalciferol)

20

µg

400%

Vitamin E (d-a-tocopherolsuccinat)

50

mg

417%

Vitamin C (L-Ascorbinsyre)

400

mg

500%

Vitamin B1 (thiaminmononitrat)

20

mg

1818%

Vitamin B2 (riboflavin)

20

mg

1429%

Niacin (nikotinamid/inositolhexaniacinat)

30

mg

188%

Vitamin B6 (pyridoxinhydrochlorid)

14

mg

857%

Folsyre (calcium-L-methylfolat)

400

µg

200%

Vitamin B12 (methylcobalamin)

50

µg

2000%

Biotin (d-biotin)

200

µg

400%

Vitamin K1+K2 (phytomenadion/menaquinon)

100

µg

133%

Pantothensyre (calcium-d-pantothenat/pantethin)

20

mg

333%

Calcium (lithothamnium calcareum)

200

mg

25%

Magnesium (oxid/lithothamnium calcareum)

100

mg

27%

Zink (zinkbisglycinat)

18

mg

200%

Jern (ferrobisglycinat)

10

mg

71%

Kobber (kobberbisglycinat)

0,4

mg

50%

Mangan (manganbisglycinat)

2

mg

250%

Selen (selenberiget gær)

160

µg

227%

Chrom (chrompicolinat)

150

µg

313%

Jod (kaliumjodid)

150

µg

100%

Molybdæn (ammoniummolybdat)

100

µg

50%

Bor (natriumborat)

3

mg

-

Silicium (siliciumdioxid)

20

mg

-

Inositol (myo-inositol)

50

mg

-

Cholin (cholinbitartrat)

50

mg

-

Solsikkelecithin (fosfolipidblend)

100

mg

-

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Vitaminer og mineraler, Lithothamnium calcareum med organisk bundet calcium, Cholin, Solsikkelecithin, Inositol, Konsistensmidler:, mikr. cellulose, Vegetabilske magnesiumsalte af fedtsyrer, Overfladebehand­lingsmidler:, Hydroxypropylmethylcellulose, Hydroxypropylcelluose, Calciumcarbonat, Stearinsyre, Farvestoffer (naturlige):, Saflor, Citron

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Vegan Reg trademark

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.