OmniVegan Multivitamin - 90 stk.

OmniVegan Multivitamin - 90 stk.
OmniVegan Multivitamin - 90 stk.
OmniVegan Multivitamin - 90 stk.
Se alle produkter fra Biosym
Varenummer: 6277

Bisoym OmniVegan Multivitamin indeholder 28 forskellige vitaminer, mineraler, antioxidanter og essentielle næringsstoffer

OmniVegan Multivitamin er det første af en række præparater i Biosyms Vegan-serie, som er en serie effektive kvalitetspræparater, der repræsenterer en helt ny standard for kosttilskud i Danmark.

OmniVegan Multivitamin er velegnet til veganere, vegetarer og alle andre som ønsker et rent præparat. Herudover er Omni Vegan Certificeret af The Vegan Society, London og Omni Vegan indeholder ingen animalske ingredienser – hverken tilførte eller skjulte. Omni Vegan er med andre ord multivitaminet du kan stole på !

Mere om OmniVegan
Ofte er det, der IKKE findes i et vitamin præparat lige så vigtigt, som det der er til stede i præparatet. Derfor sætter Biosym endnu en gang med det certificerede præparat OmniVegan, en ny standard for kosttilskud i Danmark.

Biosym har valgt navnet ”Vegan” for at symbolisere, at vi med denne nye serie ønsker at fremstille de reneste og mest naturlige præparater, der kan bruges af alle; d.v.s. lige fra veganere og vegetarer (som stiller ultimative krav til at produkterne er 100 % ikke-animalske, samt etiske krav – d.v.s. ingen ingredienser er testet på dyr m.m.), til alle andre, der ønsker et højkvalitets kosttilskud, som også tager højde for andre aspekter end ”blot” de ernæringsmæssige.

Udover at være sammensat af de veldokumenterede og effektive aktive ingredienser har OmniVegan, og andre medlemmer af Vegan-serien, den ekstra dimension, at du som bruger sikres imod, at præparaterne indeholder uønskede, skjulte ingredienser. OmniVegan er dermed i sandhed Multivitaminet du kan stole på!

OmniVegan er certificeret af ”The Vegan Society!
OmniVegan er certificeret af The Vegan Society, som har kontrolleret og godkendt ingredienserne i OmniVegan som værende velegnet til veganere, vegetarer m.fl.

The Vegan Society er en non-profit organisation stiftet i 1944. Denne lancerede som den første begrebet ”vegansk” og er verdens førende organisation på sit felt. Certificeringen fra The Vegan Society er din garanti for, at OmniVegan er 100 % vegansk.

Biosym – først med nye, innovative ingredienser = optimal biotilgængelighed
OmniVegan er et revolutionerende præparat i alle henseender – ikke kun i relation til at man, som bruger, sikres at præparatet er frit for uønskede og ofte skjulte in¬gredienser, som beskrevet ovenfor. Optageligheden af de aktive vitaminer og mineraler er mindst ligeså vigtigt for at få fuldt udbytte af sit kosttilskud, som fraværet af uønskede ingredienser. Alle vitamin-og mineralkilder i OmniVegan er derfor nøje udvalgt m.h.p. at sikre en beviselig høj optagelighed. Biosym anvender heller aldrig kunstige farvestoffer i vores præparater. F.eks. består OmniVegans grønne farve af naturligt ærteekstrakt og klorofyl.

Aktive ingredienser, og potentielt ”skjulte” hjælpestoffer
Ofte hjemkøber producenter råvarer i færdige, komprimerbare kvaliteter, d.v.s. i en form der umiddelbart kan anvendes til tablet- og kapselfremstilling. Disse kaldes også for sammensatte ingredienser.
En sammensat ingrediens er en ingrediens i en fødevare eller kosttilskud, som er fremstillet af to eller flere ingredienser, og som regel indeholder tilsætningsstoffer.

Med OmniVegan introduceres en lang række nye, innovative aktive ingredienser på det danske marked, og nedenfor følger en kort beskrivelse af disse nye aktive ingredienser og deres egenskaber:

Vitamin K2 i form af Menaquinon
Den aktiverede form af K-vitamin udvundet af den japanske Nattosvamp, som optages godt i kroppen. K2 virker positivt på knoglernes sundhed. Dosisbehovet for K2-vitamin er mindre end for traditionelt K1-vitamin og påvirker ikke behandling med blodfortyndende medicin. Dog skal du altid rådføre dig med din læge, såfremt du får blodfortyndende medicin, inden du begynder at tage OmniVegan.

Pantothensyre i form af Co-enzym Pantethin
Pantethin er en mere stabil og aktiv form for Pantothensyre (B5) i forhold til traditionel Pantothensyre. Pantethin omdannes i organismen til Co Enzym A, som er en afgørende faktor i kroppens stofskifte, og der forskes p.t. intensivt i denne spændende metabolit.

Niacin i form af Inositolniacinat
Inositolniacinat er en ny form for Niacin i Europa, hvor det aktive Niacin (B3), er bundet til Inositol, som navnet antyder. Høj dosering af traditionel Niacin kan for nogle forårsage ubehag i form af hovedpine, kvalme og specielt rødmen ses ofte.
Inositolniacinat har samme virkning, som andre former for Niacin, men med den ekstra dimension, at Inositolbindingen bevirker, at det aktive Niacin optages langsommere end andre former, hvorved evt. ubehag ved indgift af store doser, f.eks. kvalme og rødmen, undgås.

Vitamin B12 i form af Methylcobalamin
Methylcobalamin er en biologisk mere aktiv og letoptagelig form for Vitamin B12 i forhold til tra¬ditionelt anvendt Cyanocobalamin. For at opnå sin virkning, skal Cyanocobalamin først omdannes til Methylcobalamin, eftersom Methylcobalamin er den form for B12, vi optager i organismen.
Vitamin B12 i form af Methylcobalamin virker derfor mere aktivt i organismen, og dosisbehovet er derfor også lavere end for traditionelt B12 i form af f.eks. Cyanocobalamin.

Zink og Mangan i form af Pidolater
Organisk bundne mineralforbindelser med en god optagelighed i kroppen.

Jern og Kobber i form af Bisglycinater
Organisk bundne mineralforbindelser med en god optagelighed i kroppen. Bisglycinater er en anden betegnelse for det man med rette kan betegne som 2. generation Aminosyrekelater.

Silicium i form af Cholinstabiliseret Orthosiliciumsyre
Cholinstabiliseret Orthosiliciumsyre er en glimrende, organisk bundet form for Silicium, som i talrige forsøg har vist en overlegen optagelighed i forhold til alle andre former for Silicium. Udover de mere velkendte virkningsmekanismer som f.eks. pænere hud, hår og negle, har silicium i de senere år i talrige forsøg vist lovende potentiale m.h.p. at øge knoglernes tæthed og forebyggelse af knogletab hos både yngre såvel som ældre kvinder.
OmniVegan har et højt indhold af organisk silicium, og præparatet indeholder derfor lige så meget Silicium, som der f.eks. findes i hele 750 mg Agerpadderokekstrakt, blot optages Silciumformen i OmniVegan bedre.

Sundhedsfremmende egenskaber ved at indtage et godt multivitamin-mineralpræparat af god kvalitet.

Immunforsvar
Immunforsvaret styrkes af flere af de vitaminer og mineraler, som findes i OmniVegan. Vores immunforsvar består af et kompliceret system af forskellige immunceller, antistoffer og såkaldte cytokiner, som aktiveres på forskellig vis. A-, B6-, B12-, C- og D-vitamin samt Zink, Kobber og Selen bidrager på forskellig vis til, at immunforsvaret fungerer normalt. Det er f.eks. bevist, at de fleste funktioner i immunforsvaret hæmmes ved zinkmangel.

Knogler, tænder og bindevæv
Vores knogler er levende væv, som nedbrydes og genopbygges hele livet igennem. I vores barn- og ungdom opbygger vi knoglemasse, men efter 30 års alderen sker der et aldersbetinget knogletab. Hastigheden af dette knogletab påvirkes af flere faktorer, bl.a. vores kost. OmniVegan indeholder C-, K2 og D-vitamin samt Calcium, Magnesium, Mangan og Zink, som alle støtter vedligeholdelsen af normale knogler og tænder på forskellig vis. Omkring 99 % af kroppens Calcium og mere end halvdelen af kroppens Magnesium indgår i knoglerne. D-vitamin øger optaget af Calcium fra tarmen, og desuden virker C-vitamin, Mangan og Zink som co-faktorer for forskellige enzymer, som er vigtige for dannelsen af knoglevæv.
OmniVegan indeholder Kobber, som er med til at vedligeholde normalt bindevæv via Kobbers rolle som co-faktor for et enzym, som er essentielt for dannelsen af kroppens bindevæv.
Nervesystem
Vores nerver er livsvigtige for kommunikationen mellem hjernen og resten af kroppen. Centralnervesystemet er desuden essentielt for en normal kognitiv (mental) funktion. Som beskrevet ovenfor spiller Calcium og Magnesium en vigtig rolle for nervesystemet i forbindelse med overførslen af nerveimpulser. Derudover medvirker B1-, B6- og C-vitamin samt Biotin, Pantothensyre, Niacin, Zink og Kobber på forskellig vis til, at nervesystemet fungerer normalt. F.eks. virker Zink som co-faktor for flere vigtige enzymer i centralnervesystemet, og Pantothensyre støtter syntesen af visse neurotransmittere samt funktionen af alle celler inklusiv hjerne- og nerveceller.

Øjne
A-vitamin og Zink, som findes i OmniVegan, støtter vedligeholdelsen af et normalt syn. Zink medvirker til en normal omdannelse af bl.a. A-vitamin via Zinks involvering i proteinsyntese og som co-faktor for enzymer. Denne omdannelse af A-vitamin er nødvendig for øjets evne til at se. Mangel på A-vitamin medfører natteblindhed og tørre øjne. Zink spiller en rolle som co-faktor for flere enzymer, som er vigtige for omdannelsen af A-vitamin og er dermed indirekte med til at sikre et normalt syn.

Hud og hår
Huden er kroppens største organ, og indgår bl.a. i immunforsvaret ved at beskytte kroppens indre mod indtrængende bakterier. A- og C-vitamin, Iod, Biotin og Niacin, som findes i OmniVegan, er med til at vedligeholde normal hud, bl.a. ved at støtte dannelsen af proteiner såsom collagen og omsætningen af fedtsyrer.
OmniVegan indeholder Biotin, som ligeledes er med til at vedligeholde normalt hårvækst. Et af symptomerne på biotinmangel er netop hårtab. OmniVegan indeholder Kobber, som medvirker til normal pigmentering af hud og hår, da Kobber indgår i et enzym, som er vigtigt for dannelsen af melanin.

Muskler, hjerte og blod
Calcium og Magnesium spiller tæt sammen i forbindelse med muskelsammentrækninger og overførslen af nerveimpulser. Disse opstår, når koncentrationen af Calcium i cellerne ændres kraftigt og kortvarigt. Koncentrationen af Calcium er tæt reguleret både i og udenfor cellerne, og Magnesium spiller en helt central rolle i denne regulering af Calcium, og for at musklerne bliver afspændt igen efter en sammentrækning. Da hjertet er en muskel, er Calcium og Magnesium også meget vigtige for de muskelsammentrækninger, der får hjertet til at pumpe blodet rundt i kroppen. B1-vitamin medvirker også til, at hjertet fungerer normalt, fordi B1-vitamin støtter energiomsætningen i cellerne i hjerte-karsystemet. Desuden støtter Folsyre samt B6- og B12-vitamin og jern dannelsen af normale røde blodlegemer.

2 tabletter indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI
Vitamin A (betacaroten) 400 µg 50%
Vitamin D3 (Cholecalciferol fra lav ekstrakt)) 20 µg 400%
Vitamin E (d-a-tocopherolsuccinat) 30 mg 250%
Vitamin C (L-Ascorbinsyre) 300 mg 375%
Vitamin B1 (thiaminmononitrat) 20 mg 1818%
Vitamin B2 (riboflavin) 20 mg 1429%
Niacin (nikotinamid) 30 mg 188%
Vitamin B6 (pyridoxinhydrochlorid) 14 mg 1000%
Folsyre (calcium-L-methylfolat) 400 µg 200%
Vitamin B12 (methylcobalamin) 50 µg 2000%
Biotin (d-biotin) 200 µg 400%
Vitamin K1+K2 (phytomenadion/menaquinon) 100 µg 133%
Pantothensyre (calcium-d-pantothenat) 20 mg 333%
Calcium (lithothamniumcalcareum) 120 mg 15%
Magnesium (oxid/lithothamniumcalcareum) 58 mg 15%
Zink (zinkbisglycinat) 18 mg 180%
Kobber (kobberbisglycinat) 0,4 mg 40%
Mangan (manganbisglycinat) 2 mg 100%
Selen (selenberiget gær) 160 µg 291%
Chrom (chrompicolinat) 150 µg 375%
Molybdæn (natriummolybdat) 100 µg 200%
Jod (kaliumjodid) 150 mg 100%
Jern (jernbisglycinat) 14 mg 100%
Silicium (siliciumdioxid) 20 mg -
Bor (natriumborat) 3 mg -
Cholin (Vitacholine-cholinbitartrat) 50 mg -
Inositol (inositol) 50 mg -
Solsikkelecithin (fosfolipidblend) 50 mg -
RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Konsistensmidler:, Mikrokrystallinsk cellulose, Stearinsyre, Vegetabilske magnesiumsalte af fedtsyrer, Overfladebehandlingsmidler:, Hydroxypropylmethylcellulose, Calciumcarbonat, Tablettens farve:, Æble, Spirulina, Citron, Saflor

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.
Indgår i kategorierne
Multivitaminer Vegansk kosttilskud
Vegan Reg trademark

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.