Natur-Drogeriet K1-vitamin 150 ug - 100 tab

Natur-Drogeriet K1-vitamin 150 ug - 100 tab
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Natur-Drogeriet
Varenummer: 7747

Natur-Drogeriet K-vitamin tabletter med 150mcg vitamin K1

K1 vitaminet dannes naturligt af planter, og må derfor tilføres menneskekroppen gennem kosten. Vitamin K-1 findes blandt andet i avocado, kiwi, persille eller grønne bladgrøntsager. Hvis du ikke får nok K-vitamin gennem din sædvanlige kost, supplerer dette tilskud dig med 150mcg om dagen. Kosttilskuddet bør dog aldrig træde i stedet for en varieret kost. 

K-vitamin bidrager til kroppen med flere gode egenskaber. Blandt andet hjælper det til normale knoglers vedligeholdelse og medvirker også til blodets størkning. Går der hul på et blodkar ved for eksempel en rift, hudafskrabning eller anden skade, er størkningen vigtig for ikke at tabe en for stor mængde blod. 

Sådan doseres kosttilskuddet

Anbefalet dagdosis: 1 tablet.

Tabletterne kan også anvendes af vegetarer og veganere, idet de er 100% fri for animalske produkter. Vitamin K er fedtopløseligt og kan derfor med fordel indtages sammen med produkter, der er rige på sunde fedtstoffer.

Indhold: 100 tabletter

1 tablet indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

K-vitamin

150

µg

200%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Fyldemiddel (dicalciumfosfat), Stabilisator (mikrokrystallinsk cellulose), Kartoffelstivelse, Vitamin K (phylloquinon), Overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af vegetabilske fedtsyrer), Antiklumpningsmiddel (siliciumdioxid)

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Indgår i kategorierne
  1. Kosttilskud
  2. Vitaminer
  3. K-vitamin

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 249 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?