Livol D3 10µg - 220 tabl.

Livol Mono Normal D vitamin 10µg 220 stk
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Livol & Livol Voksne
Varenummer: 13317

Livol D3 10 µg - Vitamintilskud til dit immunforsvar

Livol D3 10 µg (tidligere Mono Normal D) er et gavnligt vitamintilskud til børn og voksne, som supplerer dig med 10 mikrogram D3-vitamin om dagen. ´

Det er især solens stråler, der understøtter dannelsen af vitamin-D i kroppen. Både generelt men især i vintermånederne er det derfor svært for rigtig mange at få dækket kroppens behov for mikronæringsstoffet. Det anbefales især for børn at tage et dagligt tilskud af D-vitamin. Vitaminet spiller nemlig en rolle i en række af kroppens funktioner. Blandt andet bidrager det til et normalt fungerende immunsystem samt til at vedligeholde normale tænder, knogler og en normal muskelfunktion. Tilmed understøtter vitaminet en normal optagelse og udnyttelse af fosfor og kalk. 

Er du eller dit barn ikke vild med at sluge piller? Så kan du købe tilskuddet i form af en velsmagende tyggetablet lige her. Fås også som stærkt præparat til voksne her. 

Sådan doseres Mono Normal D

Den anbefalede dosering er 1 tablet dagligt - både til voksne og børn fra 11 år. og opad. Tabletten tages i forbindelse med et måltid. 

Med 220 tabletter har du nok til hele familien!

Indhold: 220 tabletter

1 tablet indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Voksne fra 11 år:

-

-

-

Vitamin D

10

µg

200%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Fyldemidler (dicalciumphosphat, mikrokrystallinsk cellulose), Overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af fedtsyrer), Vitamin (D3-cholechalciferol)

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.
Kontakt kundeservice
Brug for hjælp?