NDS C-200 Vitamin - 250 tab

1
Se alle produkter fra NDS
Varenummer: 7999

NDS C-vitamin - kosttilskud med C-vitamin kompleks til gavn for hele kroppen

Dette kosttilskud fra NDS supplerer dig dagligt med en naturlig tilførsel af C-vitamin, som bidrager med gavnlige egenskaber for kroppen. NDS' vitamintilskud fremstilles gennem BioGrown teknologien, som sikrer produkter, der er så naturidentiske som muligt. Dette betyder, at kroppen næres efter naturens principper - uden kemiske og syntetiske stoffer.

Modsat dyr, besidder mennesker ikke evnen til selv at danne C-vitaminer i kroppen - derfor har vi brug for at indtage vores vitaminer gennem vores daglige kost. C-vitamin kan findes i madvarer som hyppigt anvendes i det skandinaviske køkken såsom kartofler, grøntsager, frugt og bær. Kommer du dog i C-vitamin mangel, kan du tage dette let optagelige tilskud sammen din sædvanlige kost - kosttilskud bør ikke erstatte en varieret kost - kun virke supplerende. 

C-vitamin findes i mange madvarer, og er et af de mest gavnlige vitaminer. Generelt har C-vitamin blandt andet de egenskaber, at det bidrager til et normalt immunforsvar. Det bidrager også til at vedligeholde kroppens skelet, muskler, hud og slimhinder samt hjælper med at opretholde det antioxidative forsvar. I dette produkt bidrager C-vitaminet til immunsystemets normale funktion, nervesystemets normale funktion og at mindske udmattelse og træthed.

Om NDS:

NDS' produkter forhandles primært i Skandinavien, men sælges også i England, Finland og Polen. NDS er et familieejet helsefirma, som går op i at producere de bedste naturidentiske kosttilskud, mineraler, vitaminer og probiotika muligt. Produkterne er fremstillet efter naturens principper, som resulterer i produkter af højeste kvalitet. NDS står for Nutrient Delivery System - naturens eget leveringssystem direkte til din krop. 

Egenskaber:

  • Supplerende C-vitamin kosttilskud
  • Et let optageligt kosttilskud
  • Bidrager til at vedligeholde kroppens skelet, muskler, hud og slimhinder
  • Bidrager til et normalt immunforsvar
  • Mindsker udmattelse og træthed

Dosering og anvendelse:

Voksne samt børn over 11 år:
Den anbefalede C-vitamin dosis er 1 tablet dagligt. Tilskuddet kan tages i forbindelse med et måltid - tabletten bør sluges hel. 


Indhold:
250 tabletter

1 tablet indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

C vitamin

200

mg

250%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

C vitamin, Bindemidler (stearinsyre (E570, magnesiumstearat (E572) kiseloxid (E551), Overfladebehandling (zein protein)

Oprindelsesland: England
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra NDS
Varenummer: 7999

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.