Omni-B Active - 120 kap

Biosym Omni-B active
Se alle produkter fra Biosym
Varenummer: 23782

Produktbeskrivelse

Ingredienser

Omni-B Active er valgt med baggrund i, at præparatet i høj grad er baseret på aktiverede B-vitaminer.

De aktiverede former af Riboflavin (B2), Niacin (B3), B6 vitamin, Folsyre(B9) og B12 vitamin. På den måde sikres en effektiv udnyttelse af disse i kroppen.

Der er desuden tilsat Lecithin (fosfolipidblend), som er vigtige komponenter i kroppens cellemembraner, og de bidrager til en effektiv udnyttelse af B-vitaminerne i præparatet.

B-vitaminer bidrager til at styrke immunsystemet, hjertets funktion, nervesystemet, synet, huden, håret og mindsker træthed og udmattelse.

Omni-B Active mindsker træthed!

  • Indeholder alle B-vitaminer i velafbalancerede mængder, flere i deres mest aktive form. Med de essentielle næringsstoffer Cholin og Inositol. I Omni-B Active er der tilsat et fosfolipidblend. Fosfolipider er vigtige komponenter i kroppens cellemembraner. De bidrager til en effektiv udnyttelse af næringsstofferne i Omni-B Active.
  • B-vitaminer bidrager blandt andet til at mindske træthed og udmattelse samt til at beskytte cellerne mod oxisativt stress. Bidrager også til en normal funktion af nervesystemet, immunsystem, slimhinder, hud og hår.
  • Cholin bidrager til en normal metabolisme i kroppen og har betydning for både transport og omsætning af fedtstoffer. Cholin bidrager desuden til en normal leverfunktion.
  • Omni-B Active er registeret hos organisationen The Vegan Society. Registeringen i dette regi er garanti for et 100 % vegansk præparat.

Dosering:

Anbefalet dagsdosis for voksne samt børn over 11 år: 1 kapsel.

1 kapsel indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI
Vitamin B1 (thiaminmononitrat) 31 mg 2818%
Vitamin B2 (riboflavin-5-fosfat) 25 mg 1786%
Niacin (inositolhexaniacinat) 50 mg 313%
Pantothensyre (calcium-d-pantothenat) 50 mg 833%
Vitamin B6 (pyridoxal-5-fosfat) 12 mg 857%
Biotin (d-biotin) 200 µg 400%
Folsyre (calcium-L-methylfolat) 400 µg 200%
Vitamin B12 (methylcobalamin) 100 µg 4000%
Cholin (Vitacholine-cholinbitartrat) 100 mg -
Inositol (inositol/inositolhexaniacinat) 100 mg -
Lechitin (fosfolipidblend) 50 mg -
RI (ADT) = Anbefalet daglig tilførsel for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Vitamin B1 (thiaminmononitrat), vitamin B2 (riboflavin-5'-fosfat), Niacin (inositolhexaniacinat), Pantothensyre (calcium-d-pantothenat), vitamin B6 (pyridoxal-5'-fosfat), Biotin (d-biotin), folsyre (Extrafolate-S - calcium-L-methylfolat), Vitamin B12 (methylcobalamin), Cholin (Vitacholine - cholinbitartrat), Inositol (inositol/inositolhexaniacinat), lecithin (fosfolipidblend), Vegetabilske magnesiumsalte af fedtsyrer, Siliciumdioxid, kapsel: Hydroxypropylmethylcellulose

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.
Vegan Reg trademark

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.