Solaray B12-vitamin m. folsyre - 90 tabl.

1
(3) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Solaray
Varenummer: 7978

Solaray B12-vitamin med folsyre - veganske sugetabletter med en skøn smag af kirsebær

Kosttilskuddet B12-vitamin m. folsyre fra Solaray indeholder vitamin B12 og er desuden tilsat folsyre, som medvirker til normal dannelse af røde blodlegemer. Vitamin B12 skal indtages gennem kosten, og da det hovedsageligt findes i animalske fødevarer som fisk, kød og ost, kan særligt veganere og vegetarer supplementere deres daglige kost med et tilskud. B12 bidrager til et normalt energistofskifte, en normal psykologisk funktion og en normal omsætning af homocystein. Derudover er vitamin B12 med til at mindske træthed og udmattelse og spiller endvidere en rolle i celledelingsprocessen. Ydermere støtter vitamin B12 nervesystemets og immunsystemets normale funktion.

Solaray B12-vitamin m. folsyre er lavet som små sugetabletter, der hurtigt smelter på tungen. Dermed er dette kosttilskud også super velegnet til dem, der ikke bryder sig om at sluge tabletter og kapsler hele. Sugetabletterne har en sød smag af kirsebær, som helt sikkert vil blive et hit hos de fleste.

Dosering og anvendelse:

Voksne og børn fra 11 år:
1 sugetablet dagligt.

Obs! Kosttilskuddet indeholder sødestof. Overdreven brug kan virke afførende.


Indhold:
90 sugetabletter

1 sugetablet indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Vitamin B12 (cyanocobalamin)

960

µg

38400%

Folinsyre

400

µg

200%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Sødestof: Sorbitol fra majs, Smagsforstærker: Kirsebær, pulver (Prunus avium L.), Konsistensmiddel: Fedtsyrer fra planter, Smagsforstærker: Naturlig kirsebærsmag, Konsistensmiddel: Magnesiumsalte af fedtsyrer fra bæredygtig palmeolie, Maltodextrin fra majs, Cyanocobalamin, Pteroylmonoglutaminsyre

Oprindelsesland: USA
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(3) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Solaray
Varenummer: 7978
Vegan Friendly
Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.