Nani Multi-B kompleks - 60 kapsler

Nani food state Multi-B kompleks 90 kapsler
Se alle produkter fra Nani
Varenummer: 31318

Nani Multi B kompleks bidrager til nervesystemets normale funktion, samt mindsker træthed og udmattelse.

Food state  multi B kompleks indeholder B1 -vitamin, B2-vitamin, niacin, B6- vitamin, Biotin og B12-vitamin som bidrager til nervesystemets normale funktion. B2-vitamin, pantothensyre, B6-vitamin, folsyre og B12-vitamin bidrager til at mindske træthed og udmattelse. B6-vitamin, folsyre og B12- vitamin bidrager til immunsystemets normale funktion. B2-vitamin bidrager til vedligeholdelse af normale røde blodlegemer og folsyre bidrager til normal bloddannelse. B1-vitamin bidrager til en normal hjertefunktion. B2-vitamin, niacin og biotin bidrager til at vedligeholde en normal hud - derudover bidrager biotin også til at vedligeholde et normalt hår. B2-vitamin bidrager til at vedligeholde et normalt syn.

Food state b vitaminer består af B vitaminer og fødevarer i koncentreret form. Foruden vitaminer, så bidrager fødevarerne med protein, fedt, kulhydrat og aminosyrer. B-vitaminer på fødevareform genkendes af kroppen som mad, og er dermed skånsomme og har en god optagelighed i kroppen.

Dosering:
1 tablet dagligt.


1 tablet indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI
Kalciumcarbonat 60 mg 75%
Vitamin B1 1,4 mg 127%
Vitamin B2 1,6 mg 114%
Inositol 18 mg 113%
Vitamin B6 2 mg 143%
Folsyre 200 µg 100%
Kaliumjodid 1 µg 40%
Vitamin B2 150 µg 300%
Pantothensyre 6 mg 100%
Magnesium (trimagnesiumcitrat) 30 mg 8%
RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

C vitamin inkorporeret i citruspulp, Magnesium, Lactobacillus bulgaricus kombineret med niacin, Pantotensyre (vitamin B5), Pantothensyre, Vitamin B2, Vitamin B1, Folsyre kombineret med Alfalfa, Biotin med majs, Kaliumjodid,

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.
Indgår i kategorierne
Sammensatte B-vitaminer

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.