Multi-B - 180 stk.

1
(5) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Biosym
Varenummer: 447

Multi-B fra danske Biosym er et stærkt og velafbalanceret B vitamin pæparat.

Multi-B er udgået og bliver erstattet af Omni-B Active.


Biosym Multi B:

  • B-vitaminkompleks med B-vitaminer i de biologisk aktive former
  • B-vitaminkompleks med Cholin og Inositol
  • Ingen animalske ingredienser

Den nye Multi-B fra Biosym kommer i en optimeret udgave. Multi B indeholder fortsat alle B-vitaminer. Men som noget nyt har Biosym også tilsat de essentielle nærings­stoffer Cholin og Inositol, som er beslægtede med B-vitaminerne. Resultatet er et stærkt og velafbalanceret B-vitaminpræparat.

Med denne variant af Multi-B introduceres nye, in­novative aktive ingredienser. Det drejer sig særligt om B-vitaminer i de biologisk aktive former, der er valgt for at sikre en høj optagelighed i kroppen. I f.eks. B12-vita­minets tilfælde skal den normale form, Cyanocobalamin, omdannes i leveren til Methylcobalamin, før den optages. I Multi-B anvendes netop Methylcobalamin, der således optages direkte og ikke kræver omdannelse. Multi-B indeholder ligeledes de aktiverede former for Niacin (B3), Pantothensyre (B5) og Folinsyre (B9). Multi-B er det første B-vitaminkompleks på det danske marked med disse biologisk aktive former for B-vitaminer.

Som nævnt indeholder Multi-B nu også de essentielle næringsstoffer Cholin og Inositol, som er beslægtede med B-vitaminerne. Multi-B er det første B-vitamin­kompleks på det danske marked med Cholin og Inositol.

Præparatet indeholder ingen animalske ingredienser.

Hvad er B-vitaminer?

B-vitaminer er en gruppe af vandopløselige vitaminer, der hver især primært spiller en rolle i cellernes stofskifte. Gruppen af B-vitaminer består af 8 vandopløselige vitaminer, og B-vitamingruppen omfatter alle essentielle, vandopløselige vitaminer ud over C-vitamin.

B-vitaminer optages godt fra tyndtarmen, og fordeles herfra let til hele organismen. Pga. deres betydning som coenzymer i organismens stofskifte, er B-vitaminerne til stede i alle kroppens væv.

Fordi B-vitaminer er vandopløselige, er de med få undtagelser stort set ugiftige - selv i store doser - da evt. overskud af vandopløselige vitaminer ikke ophober sig i kroppen, men hurtigt udskilles med f.eks. urinen.

Det anbefales dog altid at anvende hele B-vitaminkomplekset, som f.eks. indeholdt i Multi-B, frem for store doser af et enkelt B-vitamin, idet et overskud - når det udskilles - har en tendens til at trække andre B-vitaminer med sig ud af kroppen. Dette er sandsynligvis også årsagen til, at B-vitaminerne fra naturens side oftest findes samlet i de fødevarer, der indeholder B-vitamin.

Hvad gør B-vitaminer for kroppen?

De enkelte B-vitaminer har navnene Thiamin, Riboflavin, Niacin, Pantothensyre, B6-vitamin, Biotin, Folin­syre og B12-vitamin. Nedenfor følger en række fysiologiske virkninger af disse, godkendt af de danske og europæiske sundhedsmyndigheder.

Immunsystemet:B6-vitamin, Folinsyre og B12-vitamin bidrager til immunsystemets normale funktion.

Træthed og udmattelse: Riboflavin, Pantothensyre, B6-vitamin, Folinsyre og B12-vitamin bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

Nervesystemet:Thiamin, Riboflavin, Niacin, Pantothensyre, B6-vitamin, Biotin og B12-vitamin bidrager til nervesystemets normale funktion.

Blodet:Riboflavin bidrager til at vedligeholde normale røde blodlegemer, B12-vitamin og B6-vitamin bidrager til normal dannelse af røde blodlegemer, og Folin­syre bidrager til normal bloddannelse.

Hjertet: Thiamin bidrager til en normal hjertefunktion.

Synet:Riboflavin bidrager til at vedligeholde et normalt syn.

Huden og håret: Riboflavin, Niacin og Biotin bidrager til at vedligeholde en normal hud. Biotin bidrager desuden til at vedligeholde et normalt hår.

Leverfunktion, fedtstoffer og homocystein: Cholin bi­drager til at vedligeholde en normal leverfunktion. Cholin bidrager også til en normal omsætning af fedtstoffer og en normal omsætning af homocystein.

Vær opmærksom på at Multi-B indeholder Riboflavin (B2-vitamin), der kan farve urinen mørkegul. Dette er normalt.

Anbefalet dagsdosis voksne samt børn fra 11 år og derover: 1 tablet.

Dagsdosis 1 tablet indeholder:

31 mg               Thiamin (Vitamin B1)
25 mg               Riboflavin (Vitamin B2)
50 mg               Niacin (Inositolhexaniacinat)
50 mg               Pantothensyre (Pantothenat/Pantethin)
12 mg               Vitamin B6 (Pyridoxinhydrochlorid)
200 µg              Biotin (D-biotin)
400 µg              Folinsyre (Methylfolat)
100 µg              Vitamin B12 (Methylcobalamin)
100 mg             Cholin (Solsikkelecithin)
100 mg             Inositol (Solsikkelecithin)

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Vegan Reg trademark

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.