Multi-B - 180 stk.

Multi-B - 180 stk.
(5) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Biosym
Varenummer: 447

Multi-B fra danske Biosym er et stærkt og velafbalanceret B vitamin pæparat.

Multi-B er udgået og bliver erstattet af Omni-B Active.


Biosym Multi B:

  • B-vitaminkompleks med B-vitaminer i de biologisk aktive former
  • B-vitaminkompleks med Cholin og Inositol
  • Ingen animalske ingredienser

Den nye Multi-B fra Biosym kommer i en optimeret udgave. Multi B indeholder fortsat alle B-vitaminer. Men som noget nyt har Biosym også tilsat de essentielle nærings­stoffer Cholin og Inositol, som er beslægtede med B-vitaminerne. Resultatet er et stærkt og velafbalanceret B-vitaminpræparat.

Med denne variant af Multi-B introduceres nye, in­novative aktive ingredienser. Det drejer sig særligt om B-vitaminer i de biologisk aktive former, der er valgt for at sikre en høj optagelighed i kroppen. I f.eks. B12-vita­minets tilfælde skal den normale form, Cyanocobalamin, omdannes i leveren til Methylcobalamin, før den optages. I Multi-B anvendes netop Methylcobalamin, der således optages direkte og ikke kræver omdannelse. Multi-B indeholder ligeledes de aktiverede former for Niacin (B3), Pantothensyre (B5) og Folinsyre (B9). Multi-B er det første B-vitaminkompleks på det danske marked med disse biologisk aktive former for B-vitaminer.

Som nævnt indeholder Multi-B nu også de essentielle næringsstoffer Cholin og Inositol, som er beslægtede med B-vitaminerne. Multi-B er det første B-vitamin­kompleks på det danske marked med Cholin og Inositol.

Præparatet indeholder ingen animalske ingredienser.

Hvad er B-vitaminer?

B-vitaminer er en gruppe af vandopløselige vitaminer, der hver især primært spiller en rolle i cellernes stofskifte. Gruppen af B-vitaminer består af 8 vandopløselige vitaminer, og B-vitamingruppen omfatter alle essentielle, vandopløselige vitaminer ud over C-vitamin.

B-vitaminer optages godt fra tyndtarmen, og fordeles herfra let til hele organismen. Pga. deres betydning som coenzymer i organismens stofskifte, er B-vitaminerne til stede i alle kroppens væv.

Fordi B-vitaminer er vandopløselige, er de med få undtagelser stort set ugiftige - selv i store doser - da evt. overskud af vandopløselige vitaminer ikke ophober sig i kroppen, men hurtigt udskilles med f.eks. urinen.

Det anbefales dog altid at anvende hele B-vitaminkomplekset, som f.eks. indeholdt i Multi-B, frem for store doser af et enkelt B-vitamin, idet et overskud - når det udskilles - har en tendens til at trække andre B-vitaminer med sig ud af kroppen. Dette er sandsynligvis også årsagen til, at B-vitaminerne fra naturens side oftest findes samlet i de fødevarer, der indeholder B-vitamin.

Hvad gør B-vitaminer for kroppen?

De enkelte B-vitaminer har navnene Thiamin, Riboflavin, Niacin, Pantothensyre, B6-vitamin, Biotin, Folin­syre og B12-vitamin. Nedenfor følger en række fysiologiske virkninger af disse, godkendt af de danske og europæiske sundhedsmyndigheder.

Immunsystemet:B6-vitamin, Folinsyre og B12-vitamin bidrager til immunsystemets normale funktion.

Træthed og udmattelse: Riboflavin, Pantothensyre, B6-vitamin, Folinsyre og B12-vitamin bidrager til at mindske træthed og udmattelse.

Nervesystemet:Thiamin, Riboflavin, Niacin, Pantothensyre, B6-vitamin, Biotin og B12-vitamin bidrager til nervesystemets normale funktion.

Blodet:Riboflavin bidrager til at vedligeholde normale røde blodlegemer, B12-vitamin og B6-vitamin bidrager til normal dannelse af røde blodlegemer, og Folin­syre bidrager til normal bloddannelse.

Hjertet: Thiamin bidrager til en normal hjertefunktion.

Synet:Riboflavin bidrager til at vedligeholde et normalt syn.

Huden og håret: Riboflavin, Niacin og Biotin bidrager til at vedligeholde en normal hud. Biotin bidrager desuden til at vedligeholde et normalt hår.

Leverfunktion, fedtstoffer og homocystein: Cholin bi­drager til at vedligeholde en normal leverfunktion. Cholin bidrager også til en normal omsætning af fedtstoffer og en normal omsætning af homocystein.

Vær opmærksom på at Multi-B indeholder Riboflavin (B2-vitamin), der kan farve urinen mørkegul. Dette er normalt.

Anbefalet dagsdosis voksne samt børn fra 11 år og derover: 1 tablet.

Dagsdosis 1 tablet indeholder:

31 mg               Thiamin (Vitamin B1)
25 mg               Riboflavin (Vitamin B2)
50 mg               Niacin (Inositolhexaniacinat)
50 mg               Pantothensyre (Pantothenat/Pantethin)
12 mg               Vitamin B6 (Pyridoxinhydrochlorid)
200 µg              Biotin (D-biotin)
400 µg              Folinsyre (Methylfolat)
100 µg              Vitamin B12 (Methylcobalamin)
100 mg             Cholin (Solsikkelecithin)
100 mg             Inositol (Solsikkelecithin)

Indgår i kategorierne
Sammensatte B-vitaminer
Vegan Reg trademark

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.

Protected by reCAPTCHA.
Google Privacy Policy and Terms of Service apply.