Kundeservice
0 varer
Kurv
Magnesium + 300mg, 60 stk.
Magnesium + 300mg, 60 stk.

Magnesium + 300mg, 60 stk.

59,95 DKK
-33%
89,00 DKK
På lager!
Leveringstid: 1-3 dage
Se fragt priser her!
Læs / skriv anmeldelser
Med24 Medlemsklubben
Beskrivelse
Indhold
Anmeldelser

Magnesium + 300 kapsler, 60 stk.

Et stærkt magnesium præparat med Magnesium i organisk, letoptagelig form. Magnesium styrker knogler, tænder og muskler og spiller en vigtig rolle for opretholdelsen af en normalt fungerende muskelfunktion. Understøtter optimal nervefunktion

  • Indeholder en stærk kombination af to magnesiumformer: Magnesiumpidolat (Magnesium-L-Pidolat) og Magnesiumoxid
  • For knogler, tænder og muskler samt nervesystem og psykologisk funktion
  • Fri for animalske ingredienser og registreret ved The Vegan Society, England. Vegetabilsk kapsel. 

   
2 kapsler indeholder 
Magnesium 600mg (Magnesiumpidolat og Magnesiumdioxid)

Dagsdosis: 1-2 Kapsler

Uddybende information
Størstedelen af kroppens magnesium findes i cellerne, hvor det regulerer funktionen af utallige enzymer og dermed har indflydelse på næsten alle cellulære processer. Det regulerer også den helt essentielle balance og fordeling af calcium, kalium og natrium. F.eks. forhindrer Magnesium, at calcium deponeres de forkerte steder i kroppen. Magnesium aktiverer utallige enzymer og har bl.a. betydning for hjerne, nervesystem, hjerte-kredsløb, muskler, stofskifte, energiproduktion, knogler og tænder.

Magnesium + 300 indeholder en kombination af Magnesium-oxid og Magnesiumpidolat, som er af bedst tænkelige kvalitet. Magnesiumpidolat har i talrige videnskabelige studier vist overbevisende biotilgængelighed og effektivitet indenfor magnesiumterapi og -tilskud.

Magnesium +300 er registreret hos "The Vegan Society"!
Magnesium +300 er registreret hos The Vegan Society, som har kontrolleret og godkendt ingredienserne i Magnesium +300 som værende velegnet til veganere, vegetarer m.fl. 

The Vegan Society er en non-profit organisation stiftet i 1944. Denne lancerede som den første begrebet "vegansk" og er verdens førende organisation på sit felt. Registreringen hos The Vegan Society er din garanti for, at Magnesium +300 er 100 % vegansk.Varenummer: 452
Ingredienser: magnesiumoxid, Magnesium-L-pidolat, konsistensmiddel: vegetabilske magnesiumsalte af fedtsyrer, Kapsel: Hydroxypropylmethylcellulose (vegetabilsk)
Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde. Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide og børn under 1 år. OBS. Ovenstående tekst er en obligatorisk tekst. Aldersangivelsen kan variere. Se derfor evt. den konkrete angivelse under ”Daglig dosis”.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

AnmeldelserTilbage til toppen

Du skal logge ind for at kunne skrive anmeldelser
Se webside
Med24.dk – Løkkensholmsvej 6 – DK-9480 Løkken – Tlf. +45 71999817 – E-mail: info@med24.dk - CVR nummer: 28520832