Herrens Mark REGOBONE - 2 liter

1
Se alle produkter fra Herrens Mark & Regobone
Varenummer: 48700

REGOBONE fra Herrens Mark - fermenteret rødkløverekstrakt med høj optagelighed til kvinder over 50 år

Herrens Mark har videreudviklet på deres velkendte fermenterede rødkløverekstrakt, hvilket er resulteret i dette produkt, som henvender sig specifikt til kvinder over 50. Rødkløverekstraktet i REGOBONE er opkoncentreret og standardiseret, så det altid indeholder samme mængde af de aktive indholdsstoffer isoflavoner. Ekstraktet er nu tilsat calcium, magnesium og D3-vitamin fra alger. At rødkløveren i REGOBONE er fermenteret betyder, at formen på indholdsstofferne ændres. Isoflavonerne har dermed fået en form, som sikrer høj optagelighed. Derudover indeholder ekstraktet levende mælkesyrebakterier, som sammen med den lave pH-værdi sikrer, at konserveringsmidler og alkohol er overflødige tilsætningsstoffer.

Calcium er nødvendigt for vedligehold af knoglerne, og D-vitamin hjælper med at optage calcium i kroppen. Calcium og D-vitamin hjælper desuden med at reducere tabet af knoglemineral hos kvinder i overgangsalderen. Denne gavnlige effekt opnås ved et dagligt indtag på minimum 1200 mg calcium og 20 μg D-vitamin fra alle kilder. I en daglig dosis af REGOBONE får du 500 mg calcium, 200 mg magnesium og 20 μg vitamin D.

Plantestofferne i rødkløver, kaldet isoflavoner, har en struktur, der ligner østrogen. Plantestofferne binder sig hovedsageligt til østrogenreceptorerne, der bl.a. sidder omkring tarmene, nyrerne og knoglerne. Rødkløver kan derfor benyttes til symptomer på overgangsalderen, som eksempelvis hedeture og øget svedtendens.

Egenskaber:

  • Lavet med fermenteret rødkløverekstrakt
  • Tilsat calcium, magnesium og D3-vitamin
  • Calcium er nødvendigt for vedligehold af normale knogler
  • Til kvinder over 50 år
  • Kan anvendes af veganere og vegetarer

Dosering og anvendelse:

50 ml to gange dagligt i forbindelse med et måltid.

Kartonen skal rystes grundigt inden hver dosering for at opblande plantestofferne tilstrækkeligt. Hvis du ønsker at sløre smagen, kan du blande doseringen 50:50 med danskvand eller blande den i smoothie, juice mm.


Indhold:
2 liter

100 ml indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Rødkløverekstrakt

100

ml

-

- heraf isoflavoner

60

mg

-

Calcium

500

mg

65%

Magnesium

200

mg

55%

D-vitamin

20

µg

400%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Mælkesyregæret rødkløversaft* (Trifolium pratense L.), Podekultur (fremstillet af gulerødder* og salt), Calcium (calcium lactat gluconat), Magnesium (magnesiumcitrat), D3-vitamin (Cholecalciferol)

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.