Herrens Mark REGOBONE - 2 liter

1
Se alle produkter fra Herrens Mark & Regobone
Varenummer: 48700

REGOBONE fra Herrens Mark - til vedligeholdelse af knogler

Standardiseret fermenteret rødkløverekstrakt, med et naturligt indhold af calcium og magnesium.

Herrens Mark har videreudviklet på deres velkendte fermenterede rødkløverekstrakt, og det er nu blevet til REGOBONE, med en ny formulering, som er specifikt henvendt til vedligeholdelse af knogler hos kvinder efter overgangsalderen. Rødkløverekstraktet i REGOBONE er opkoncentreret og standardiseret, så det altid indeholder samme mængde af de aktive indholdsstoffer, isoflavoner (planteøstrogen) samt det naturlige indhold af calcium og magnesium. I en daglig dosis REGOBONE, får du derfor 60 mg isoflavoner, 300 mg calcium/kalk og 80 mg magnesium.

Calcium er bl.a. nødvendigt for at kunne vedligeholde knoglerne, ligesom rødkløver også bidrager til at vedligeholde dem. Magnesium bidrager til at vedligeholde en normal muskelfunktion, normale knogler, og så hjælper mineralet også til at mindske træthed og udmattelse.

Rødkløver til kvinder efter overgangsalderen

Når kvinder kommer i overgangsalderen og oplever gener, skyldes det at kroppens egen produktion af østrogen nedsættes. Østrogen har herudover bl.a. også indflydelse på dannelsen af nyt knoglevæv. Knoglemineraltætheden kan hos nogle kvinder derfor reduceres med 2-5% om året mens de er i overgangsalderen.

Rødkløver er interessant for kvinder efter overgangsalderen, da plantestofferne, isoflavoner, har en struktur der ligner østrogen. Plantestofferne binder sig dog hovedsageligt til østrogenreceptorerne der bl.a. sidder omkring tarmene, nyrerne og knoglerne. Rødkløver kan derfor benyttes til at bidrage til knoglernes vedligeholdelse. I REGOBONE er der desuden 300 mg calcium og 80 mg magnesium – så her får du et alt i et knogle-complex.

Fermentering = øget optagelighed

I REGOBONE, er rødkløveren desuden blevet fermenteret, hvilket ændrer formen på indholdsstofferne. Mælkesyrebakterierne har nemlig spist glukosen, som isoflavonerne fra naturens side er bundet med. Plantestofferne har dermed fået en form, som sikrer øget optagelighed. Herudover indeholder ekstraktet levende mælkesyrebakterier, som sammen med den lave pH-værdi (omkring 4) sikrer, at konserveringsmidler og alkohol er overflødige tilsætningsstoffer.

Et 2-i-1 produkt

REGOBONE produceres af friske økologiske urter fra egen avl, som fermenteres med mælkesyrebakterier. Det betyder at du får et 2-i-1 produkt; plantestofferne fra urterne + de levende mælkesyrebakterier. Helt økologisk og vegansk. 

REGOBONE er 100% økologisk og vegansk, ligesom alle de andre urteekstrakter fra Herrens Mark er.

Dosering og anvendelse:

100 ml. dagligt - fordelt på 2 doseringer - 50 ml (2 bægre) morgen og 50 (2 bægre) ml aften.

Kartonen skal rystes grundigt inden hver dosering for at opblande plantestofferne tilstrækkeligt. Hvis du ønsker at sløre smagen, kan du blande doseringen 50:50 med danskvand eller blande den i smoothie, juice mm.

TIP! 
Rødkløverekstraktet har en særlig græsagtig/syrlig smag - hvis du ønsker en mindre gennemtrængende smag, kan du evt. blande ekstraktet 1:1 med ananasjuice. Det kan også blandes i en smoothie og tilsættes et par dråber stevia. 
Smager bedst koldt!

Opbevaring:

  • Før brug: ved stuetemperatur, men gerne svalt
  • Efter åbning kan ekstraktet med fordel opbevares på køl, da det smager bedst koldt
  • Holdbarhed: Se bedst før dato på karton
  • Holdbarheden ændrer sig ikke efter åbning
  • Opbevares uden for små børns rækkevidde

Er du tvivl om hvilken variant af rødkløverekstrakt fra Herrens Mark du skal vælge - REGOMEO eller REGOBONE? - læs med her!


Indhold:
2 liter

100 ml indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Rødkløverekstrakt

100

ml

-

- heraf isoflavoner

60

mg

-

Calcium

300

mg

40%

Magnesium

80

mg

20%

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Mælkesyregæret rødkløversaft* (Trifolium pratense L.), *fra økologisk jordbrug, fermenteret gennem tilsætning af mælkesyrebakterier

Er der angivet en * ved en ingrediens, er den 100% økologisk

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Herrens Mark & Regobone
Varenummer: 48700
Ø-mærket Vegan Friendly
Ø-mærket Vegan Friendly

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.