Herrens Mark


Læs mere om Herrens Mark - samt hvilken variant af rødkløverekstrakt du bør vælge - lige her!

Unikke ekstrakter fra Herrens Mark – med patenteret fremstillingsproces

På Herrens Mark udgør planterne livsnerven, de tror på at naturen kan bidrage til at regulere sind og krop tilbage til en naturlig balance. Herrens Mark arbejder kontinuerligt på at få videnskabelig dokumentation på alle deres produkter.

Ekstrakterne fra Herrens Mark er høstet fra friske, økologiske urter dyrket på egne marker på Fyn. Ekstrakterne er fermenteret med mælkesyrebakterier. Således får du 2 produkter i samme karton; de aktive plantestoffer + de levende mælkesyrebakterier.

Fermenteringen med mælkesyrebakterier har 3 primære fordele:

  • Fermenteringen øger kroppens mulighed for at optage plantestofferne, herunder planteøstrogen (isoflavoner) fra rødkløveren. Under fermenteringen fraspaltes sukkermolekyler (som naturligt er bundet til isoflavoner – glykon form) – det giver isoflavoner en reduceret form (aglykon) som nemmere kan optages direkte gennem tarmvæggen over i blodbanen. Herrens Mark har patent på denne forarbejdning af rødkløver
  • Under fermentering når ekstrakterne en pH-værdi på 4, hvor det kun er mælkesyrebakterierne som trives. Derfor er det ikke nødvendigt at tilsætte alkohol eller andre konserveringsmidler til ekstrakterne
  • Ingen af ekstrakter fra Herrens Mark er pasteuriserede, hvilket bevarer de levende mælkesyrebakterier

Alle urterne i ekstrakter fra Herrens Mark er dyrket 100% økologisk. Samtidig er ekstrakterne veganske og laktosefrie. Der tilsættes ingen smagsgivere eller sødestoffer til ekstrakterne – så smagen af dem er syrlig og bitter; smagen af naturen


REGOMEO til kvinder i overgangsalderen

Regomeo er en en unik kombination af urter (rødkløver, salvie, citronmelisse og pebermynte) specifikt udvalgt til overgangsaldergener som hedeture, svedtendens, søvn, mentalt og fysisk balance*.

Mængden af isoflavoner pr. dagsdosis á 120 ml er min. 56 mg 

*Rødkløver hjælper kvinder til en rolig og behagelig overgangsalder i forbindelse med hedeture, øget svedtendens og rastløshed. Citronmelisse hjælper med at bevare et positivt humør. Pebermynte understøtter fordøjelsen.

REGOBONE til vedligeholdelse af knogler (kvinder 50+)

REGOBONE er et all-in-one bone complex som indeholder standardiseret, fermenteret og patenteret rødkløverekstrakt tilsat calcium, magnesium og D-vitamin.

Indhold pr. dagsdosis (100 ml):

  • Rødkløverekstrakt (standardiseret til: 60 mg planteøstrogener (isoflavoner)
  • Calcium (lactat gluconat): 500 mg
  • Magnesium (magnesiumcitrat): 200 mg
  • D-vitamin (cholecalciferol): 20 µg

**Calcium er nødvendigt for vedligeholdelse af normale knogler. Samtidig bidrager D-vitamin til normal optagelse af calcium. Calcium og D-vitamin hjælper med at reducere tabet af knoglemineral hos kvinder efter overgangsalderen. Lav knoglemineraltæthed er en risikofaktor i forhold til knoglebrud som følge af osteoporose. REGOBONE er specifikt henvendt til kvinder 50 år og ældre. Reduktionen i tabet af knoglemineraltæthed opnås kun med et dagligt indtag på minimum 1.200 mg calcium og 20 µg D-vitamin fra alle kilder.

REGOPUR til fordøjelse og leverfunktion

REGOPUR indeholder ren økologisk, fermenteret mælkebøtteekstrakt fra frisk høstede urter, hvor hele mælkebøtten benyttes til at frembringe den syrlige og bitre plantesaft. Det er netop de værdsatte bitterstoffer der gennem tiden har gjort mælkebøtten til en skattet naturmedicin. Mælkebøtte understøtter en normal mave- og leverfunktion og bidrager med den præbiotiske effekt til mave-tarmsystemets velbefindende.

REGOPUR indeholder både probiotika (mælkesyrebakterier) og præbiotika (mælkebøtten som er madpakken til mælkesyrebakterierne). Produktet er vegansk, økologisk og samtidig upasteuriseret, uden alkohol og tilsætningsstoffer.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.