Herrens Mark


Herrens Mark producerer økologiske kosttilskud baseret på forskellige fermenterede urteekstrakter. Læs mere om Herrens Mark samt, hvilken urteekstrakt du bør vælge - lige her!

7 Produkt(er)

Herrens Mark - Unikke ekstrakter med patenteret fremstillingsproces

På Herrens Mark udgør planterne livsnerven, vi tror på at naturen kan bidrage til at regulere sind og krop tilbage til en naturlig balance.

Ekstrakterne fra Herrens Mark er høstet fra friske, økologiske urter dyrket på egne marker på Fyn. Ekstrakterne er fermenteret med mælkesyrebakterier. Således får du 2 produkter i samme karton; de aktive plantestoffer + de levende mælkesyrebakterier.

Fermenteringen med mælkesyrebakterier har 3 primære fordele:

  • Fermenteringen øger kroppens mulighed for at optage plantestofferne, herunder planteøstrogen (isoflavoner) fra rødkløveren. Under fermenteringen fraspaltes sukkermolekyler (som naturligt er bundet til isoflavoner – glykon form) – det giver isoflavoner en reduceret form (aglykon) som nemmere kan optages direkte gennem tarmvæggen over i blodbanen. Herrens Mark har patent på denne forarbejdning af rødkløver.
  • Under fermentering når ekstrakterne en pH-værdi på 4, hvor det kun er mælkesyrebakterierne som trives. Derfor er det ikke nødvendigt at tilsætte alkohol eller andre konserveringsmidler til ekstrakterne.
  • Ingen af ekstrakter fra Herrens Mark er pasteuriserede, hvilket bevarer de levende mælkesyrebakterier.

Alle urterne i ekstrakter fra Herrens Mark er dyrket 100% økologisk. Samtidig er ekstrakterne også veganske. Vi tilsætter ingen smagsgivere eller sødestoffer til vores ekstrakter – så smagen af vores ekstrakter er syrlig og bitter; Smagen af naturen…


Herrens Mark - REGOMEO til kvinder i overgangsalderen

Regomeo er en en unik kombination af urter (rødkløver, salvie, citronmelisse og pebermynte) specifikt udvalgt til overgangsaldergener som:

Hedeture, svedtendens, sund søvn, mentalt og fysisk balance*

Fermenteringen af rødkløveren er med til at øge optageligheden af rødkløverens plantestoffer, da de kommer over i en aglykon form – altså uden glukose – og dermed har en størrelse der kan passere gennem tarmvæggen.

Mængde isoflavoner pr. dagsdosis á 120 ml: min. 56 mg

*Rødkløver hjælper kvinder til en rolig og behagelig overgangsalder i forbindelse med hedeture, øget svedtendens og rastløshed. Citronmelisse hjælper med at bevare et positivt humør. Pebermynte understøtter fordøjelsen

Herrens Mark - REGOBONE til vedligeholdelse af knogler efter overgangsalderen:

REGOBONE er et standardiseret, fermenteret og patenteret rødkløverekstrakt med et naturligt indhold af calcium og magnesium til knoglerne hos kvinder efter overgangsalderen. Fermenteringen af rødkløveren giver øget biotilgængelighed for kroppen, som derved har nemmere ved at optage plantestofferne.

Indhold pr. dagsdosis (100 ml)
Rødkløverekstrakt (standardiseret til: 60 mg planteøstrogener (isoflavoner)

Calcium: 200 mg
Magnesium: 80 mg

**Calcium er nødvendigt for vedligeholdelse af normale knogler. Magnesium bidrager til at vedligeholde en normal muskelfunktion, normale knogler, samt til at mindske træthed og udmattelse.

Herrens Mark - REGOPUR til fordøjelse og leverfunktion

REGOPUR indeholder ren økologisk, fermenteret mælkebøtteekstrakt fra frisk-høstede urter hvor hele mælkebøtten benyttes til at frembringe den syrlige og bitre plantesaft. Det er netop de værdsatte bitterstoffer der gennem tiden har gjort mælkebøtten til en skattet urt. Mælkebøtte understøtter en normal mave- og leverfunktion og bidrager med den præbiotiske effekt til mave-tarmsystemets velbefindende.

REGOPUR indeholder både probiotika (mælkesyrebakterierne) og præbiotika (mælkebøtten som er madpakken til mælkesyrebakterierne). Produktet er vegansk, økologisk og samtidig upasteuriseret, uden alkohol og tilsætningsstoffer.

Herrens Mark - REGOMUN urte-complex til immunforsvaret

REGOMUN er et urte-complex af planterne echinacea, oregano, havre, mælkebøtte og citronmelisse. Urterne er specifikt udvalgt for deres egenskaber. Fx bidrager echinacea til at immunforsvaret fungerer normalt, og så er den lyserøde plante også beroligende for hals og svælg. Oreganoen, som vi mest kender fra køkkenet, er blandet i fordi den understøtter normalt fungerende luftveje. Fælles for alle urterne er at de har været igennem den fermenteringsproces der velkendt for ekstrakterne fra Herrens Mark og dermed indeholder REGOMUN også levende mælkesyrebakterier.

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.