NDS Probiotic Panda 2 - 7 - 100 g

1
(3) Se anmeldelser
Se alle produkter fra NDS
Varenummer: 5149

NDS Probiotik PANDA-2 - Kosttilskud med naturlige mavetarmbakterier i pulverform

NDS er specialister inden for probiotika kosttilskud - Probiotic Panda 2 bidrager med gode og gavnlige tarmbakterier til din krop på den mest naturlige måde. Produktet bidrager til at opretholde en normal fordøjelse og et optimalt tarmsystem. 

NDS fremstiller sine produkter gennem en helt unik BioAktiv teknologi, som indebærer at nutrienter hentes direkte fra planter, inden de tilføres din krop. Deres mål er, at fremstille de mest naturidentiske produkter, så kroppen ved, hvad den får. På den måde har deres kosttilskud en højere optagelighed, da kroppen genkender de naturlige stoffer den tilføres. For at få de mest naturtro produkter, er ingredienserne ikke gensplejsede og indeholder ikke kemiske og syntetiske tilsætningsstoffer. 

Det er vigtigt at opretholde et sundt tarmsystem med god tarmflora for at kunne optage så mange nutrienter fra kosten som muligt. 

Probiotic Panda:
Dette kosttilskud bidrager til tarmsystemet og immunforsvaret. Pulveret er tilsat 7 nøje udvalgte bakteriestammer, og 1 tsk. produkt kan indeholde op til 15.000.000.000 bakterier. 

Dosering af Probiotic Panda-2

Den anbefalede daglige tilførsel for voksne og børn er 1 tsk. 

Kosttilskuddet er i pulverform, og aktiveres ved hjælp af vand. Bland 1 tsk. af produktet op med vand i et glas (ikke iskoldt) og lad det stå i 15 minutter, inden det indtages. Probiotic Panda virker bedst på tom mave og du kan derfor med fordel tage det inden sengetid. 

Prøv også Probiotic Panda 1 med blot 5 bakteriestammer.

Fordele ved NDS kosttilskud

  • Kræver blot en lav dosering
  • Virker over længere tid
  • Benytter naturens eget leveringssystem af nutrienter
  • Høj optagelighed
  • Ingen kemiske tilsætningsstoffer
  • Er skånsomme mod maven

Indhold: 100g

Ingredienser:

risstivelse, Maltodextrin, Mineralblanding (mangan, magnesium og kalium), Enzymer (amylase), Udvalgte bakteriestammer:, B.lactis, B.longum, B.infantis, L.acidophilus, L.casei, L.salivarius, L.lactis

Oprindelsesland: England
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(3) Se anmeldelser
Se alle produkter fra NDS
Varenummer: 5149

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.