NDS Probiotic Panda 1 - 100 gr

1
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra NDS
Varenummer: 13324

NDS Probiotic Panda 1 - udvalgte bakteriestammer til tarmfloraen

Dette kosttilskud er i pulverform og indeholder gavnlige mavetarmbakterier, som bidrager til et normalt tarmsystem, fordøjelse og immunforsvar. 

NDS' probiotikaprodukter produceres ved hjælp af den unikke BioAktiv teknologi - dette gælder også Probiotic Panda 1. Teknologien indebærer, at bakterierne fremstilles på en naturlig måde, så produkterne bliver så naturidentiske som muligt. På denne måde genkender maven de stoffer den tilføres, hvilket øger optageligheden af pulveret. NDS benytter naturens leveringsmetoder til at skabe produkter af højeste kvalitet - til gavn for dig og din krop. 

Probiotic Panda bidrager til et normalt immunforsvar ved hjælp af 5 udvalgte bakteriestammer, som tilføres din tarmflora. En dosering af produktet indeholder op til 15.000.000.000 gavnlige bakterier. 
 
Det er generelt essentielt at opretholde en god tarmflora for at få et optimalt tarmsystem, en normal fordøjelse og et funktionelt immunforsvar. 

Anbefalet dosering

Den anbefalede dosis af Probiotic Panda 1 er 1 tsk om dagen. Produktet anvendes, når du føler behov for det. 
Bland doseringen op med et glas vand (der ikke er for koldt), da bakterierne oplives på denne måde. Lad blandingen stå i 15 minutter, inden du drikker det. 

Køb også Probiotic Panda 2 med 7 udvalgte bakteriestammer.

Produktet bør opbevares tørt og køligt. 

NDS probiotika fordele

  • Benytter naturens leveringssystem
  • Skånsomme mod maven
  • Høj optagelighed
  • Virksomme over længere tid
  • Fri for syntetiske og kemiske tilsætningsstoffer
  • Vegetar- og veganervenlige

Indhold: 100g

Ingredienser:

risstivelse, Maltodextrin, Mineralblanding (mangan, magnesium og kalium), Enzymer (amylase), Udvalgte bakteriestammer:, B.lactis/B.bifidum, B.lactis, Lc. lactis, B.infantis, B.breve M/116V

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.