NDS Probiotic Leaky-G - 175 gram

1
Se alle produkter fra NDS
Varenummer: 35198

NDS Probiotic Leaky-G - Probiotika kombineret med type-2 kollagenpeptider

Dette probiotika-kosttilskud fra NDS tilfører din mave gavnlige bakteriestammer, som bidrager til en afbalanceret tarmflora så dit tarmsystem holdes normalt. Kombineret med kollagenpeptider, bidrager produktet også til en normal hud. 

NDS' probiotikaprodukter fremstilles gennem en unik BioAktiv teknologi, som sikrer, at produkterne bliver så naturidentiske som muligt. Med naturlige ingredienser, kender kroppen de stoffer den tilføres - derfor har produktet en høj optagelighed, så du kan få mest mulig gavn af dets effekter - også over længere tid. Tilskuddet er fri for syntetiske og kemiske stoffer og er derfor skånsomt mod din mave. 

Leaky-G indeholder 9 udvalgte bakteriestammer, som tilføres din mave for at bidrage til en normal tarmflora, fordøjelse og tarmsystem. Kollagenpeptiderne arbejder i hudlagene og bidrager til en normal hud. 

I tvivl om hvilket NDS-præparat du skal vælge?
Læs mere her.

Dosering og anvendelse

1-2 tsk. opløses i  vand. Lad stå i mindst 15 min. inden indtagelse. Indtages bedst på tom mave.
Dagsdosis bør ikke overskrides.

Én dosering af produktet kan indeholde op til 15.000.000.000 (15B) cfu samt hele 2,5g kollagenpeptider. 

Indhold: 175g

Ingredienser:

B.lactis/B.bifidum, B.lactis, B.bifidum, B.longum, L.acidophilus, L.brevis, L.casei, L.salivarius, Lc.lactis i et kompleks af majsstivelse, risstivelse, Maltodextrin, Mangan, Magnesium, Kalium, Enzymer (amylase), Collagen peptider

Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra NDS
Varenummer: 35198

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.