NDS Probiotic Barrier 8 - 100 g.

1
(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra NDS
Varenummer: 11476

NDS Probiotic Barrier 8 er fyldt med gavnlige mave-tarm bakterier

Dette probiotikapulver fra NDS tilfører kroppen gavnlige mavetarmbakterier, som bidrager til at opretholde og afbalancere tarmfloraen samt fordøjelsen. Pulveret indeholder 8 nøje udvalgte bakteriestammer, som bidrager til at bekæmpe de mindre gode bakterier i tarmfloraen. En optimal fordøjelse og et normalt tarmsystem er generelt essentielt, så maven ikke udsættes for stress og overfølsomheder.   

Probiotic Barrier er som de andre probiotikaprodukter fra NDS produceret ved hjælp af den unikke Bio Aktiv teknologi. Dette sikrer, at produkterne bliver så naturidentiske som muligt, hvilket er præcis hvad NDS står inde for. Ved at indholdet er naturligt, genkender kroppen de bakterier den tilføres, så optageligheden bliver højere og en gavnlig effekt opnås. 

Egenskaber:

  • Virker skånsomme mod maven
  • Indeholder ingen syntetiske eller kemiske tilsætningsstoffer
  • Har virkning over længere tid
  • Høj optagelighed kræver ikke en stor dosis
  • Vegetar- og veganervenligt
  • Naturens eget leveringssystem er benyttet i fremstillingen
  • 1 dosis indeholder op til 15.000.000.000 bakterier

Dosering og anvendelse:

Produktet kan tages efter behov, men den anbefalede dosis er 1 tsk dagligt. Mavetarmbakterierne aktiveres ved hjælp af vand. Bland doseringen op med vand, der ikke er for koldt, i et glas, og lad det stå i 15 minutter, inden du drikker det. Tilskuddet bør tages på tom mave. 

Opbevar produktet et køligt og tørt sted. 


Indhold:
100 g.

Ingredienser:

Risstivelse, Maltodextrin, Mineralblanding (mangan, magnesium og kalium), Enzymer (amylase), Udvalgte bakteriestammer:, B.bifidum/B.lactis, B.lactis, B.longum, B.bifidum, L.acidophilus, L.brevis, L.casei, L.salivarius

Oprindelsesland: England
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

(1) Se anmeldelser
Se alle produkter fra NDS
Varenummer: 11476

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 349 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen. (Gælder ikke håndkøbslægemidler)

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Gør som 300.000 andre!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.