Urizal One - 90 stk.

Urizal One 90 stk.
(2) Se anmeldelser
Se alle produkter fra Urizal
Varenummer: 626

Produktbeskrivelse

Ingredienser
Anmeldelser

Urizal ONE - 90 stk.

1 kapsel om dagen. Urizal ONE indeholder den helt nye standardiserede ingefærekstrakt MZ 2005. Med Urizal ONE er det for første gang lykkedes at fremstille et ingefærpræparat, der på trods af sit høje standardiserede indhold af aktive stoffer er både mildt og skånsomt for maven – og samtidig behøver man kun at tage 1 kapsel om dagen.

Ved hjælp af en særdeles skånsom ekstraktionsmetode sikres det, at den naturlige kompleksitet og det naturlige forhold mellem de aktive stoffer bevares.
Urizal –ONE indeholder den samme høje mængde af aktive stoffer i hver eneste kapsel, og består af DuoComplexsystemet som er den unikke sammensætning af ingefær og boghvede, som giver Urizal sin gode virkning.

Anvendelse
Urizal Flex bidrager til en normal funktion af smidigheden og bevægeligheden i leddene. Der må påregnes en virkningstid på 2-3 måneder før resultaterne viser sig.

Aktivt indhold
1 kapsel indeholder 275 mg standardiseret ingefærekstrakt MZ 2005 (Zingiber officinale ROSCOE), standardiseret boghvedeekstrakt (Fagopyrum esculentum)  
Hjælpestoffer: Dicalciumphosphat, risstivelse, mono- og diglycerider af fedtsyrer, mikrokrystallinsk cellulose, polyvinylpyrrolidon, shellak, siliciumdioxid, magnesiumsalte af fedtsyrer, talkum.
 
Dosis (voksne)
1 kapsel daglig. De første 2-3 uger kan der med fordel indtages 2 kapsler daglig. Indtages sammen med et glas vand i forbindelse med et måltid. 

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 200 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.