Natur-Drogeriet Candolic Hvidløg 428 mg - 90 kaps

1
Se alle produkter fra Natur-Drogeriet
Varenummer: 16322

Natur-Drogeriet Candolic Hvidløg - Vegetabilsk kosttilskud med pulveriseret allium sativum

Hvidløg er til alle tider blevet anset for at være en righoldig kilde til kulhydrater, proteiner og fosfor, og desuden er ascorbinsyreindholdet meget højt i grønne hvidløg. Normalvis kender vi hvidløg fra køkkenet, hvor den hvide løgplante kan pifte enhver ret op og pirre vores smagssans. 

Natur-Drogeriets Candolic Hvidløg er et urtekosttilskud med pulveriseret hvidløg, til dit kolesterolniveau og din tarmflora. Udover at smage godt, har hvidløg gode egenskaber for din krop. Løget bidrager nemlig til at vedligeholde en normal tarmflora, en normal hjertefunktion og et normalt kolesterolniveau i kroppen. De praktiske kapsler gør det let at tilføre ugæret hvidløg til din krop. 

Anvendelse

Den anbefalede dosering af produktet er 1 kapsel 1-3 gange om dagen alt efter behov. Kapslerne skal tages før et måltid. 
Produktet er helt vegetarisk og vegansk. 

Indhold: 90 stk 

1-3 kapsler indeholder:
Daglig dosis Mængde Enhed RI

Hvidløgspulver

428-1284

mg

-

RI = Dagligt referenceindtag for voksne og børn over 11 år.
- RI ikke fastlagt.
Ingredienser:

Hvidløgspulver (allium sativum L.), vegetabilsk kapsel (hydroxypropylmethylcellulose, gellangummi), Overfladebehandlingsmiddel (magnesiumsalte af vegetabilske fedtsyrer)

Oprindelsesland: Danmark
Obligatorisk tekst for kosttilskud: Den anbefalede daglige dosis bør ikke overskrides. Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost. Opbevares uden for børns rækkevidde.

Produktets ingrediensliste, næringsindhold og emballage kan blive ændret over tid. Vi opdaterer løbende hjemmesiden, men tjek altid emballagen på det købte produkt.

Se alle produkter fra Natur-Drogeriet
Varenummer: 16322

Andre kunder har også købt

Alternative produkter

Anmeldelser

Fri fragt over 299 kr.

Til DAO PakkeShop & med DAO Hjemmelevering

14 dages fortrydelse

14 dages fortrydelsesret fra den dag du modtager varen.

Medlemsbonus

Du opsparer bonus hver gang du handler i shoppen.

Kundeservice

Kontakt os på tlf. +45 7199 9817 eller pr. e-mail info@med24.dk.

Få tilsendt rabatkoder & nyheder!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få adgang til eksklusive rabatkoder, kampagner, produktnyheder og eksperttips til en sund livsstil.